Gigi Becali vrea să cumpere fanii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Fanii roş-albaştrilor nu renunţă la războiul cu Gigi, chiar dacă asta înseamnă că atmosfera pe Ghencea nu va mai fi ca pe vremuri
Fanii roş-albaştrilor nu renunţă la războiul cu Gigi, chiar dacă asta înseamnă că atmosfera pe Ghencea nu va mai fi ca pe vremuri

Latifundiarul din Pipera intenţionează să asigure securitatea în stadion exclusiv cu ajutorul suporterilor. „Fanii sunt o parte crucială din proiectul nostru, din ce avem de gând să facem pentru acest retur. Vrem să fim din nou o singură familie“, a spus antrenorul Stoichiţă.

Returul Ligii I se apropie cu paşi repezi, iar patronul Stelei, Gigi Becali, pare tot mai disperat să fumeze pipa păcii cu suporterii.

Mai citeşte şi:

Becali ameninţă: „Îi bag pe Toja, Golanski, Stancu şi Tănase în acelaşi apartament cu bodyguard la uşă”

„Voi uita de tot ce au făcut, voi uita de restricţii, voi da bilete gratuite la meciurile naţionalei. Sunt gata, chiar şi mâine dacă vor veni la mine, să arunc mănuşa păcii. Deschid porţile gratuit pentru toată lumea, pentru că vreau să fie armonie la Steaua! Suntem oameni şi nu putem ţine duşmănia", este mesajul prin care latifundiarul încearcă să-i recucerească pe ultraşi.

La doar câteva zile după ce a renunţat la contractul cu firma de pază BGS şi a semnat cu Shelter Security, Gigi Becali se gândeşte deja să înfiinţeze, începând din vară, o nouă firmă de pază, alcătuită doar din suporteri.

„Dacă facem pace, nu voi mai fi nevoit să arunc 800.000 de euro pe an pe pază! Vreau să fac o firma de securitate a Stelei, alcătuită din suporteri. Vreau ca paza să fie asigurată de suporterii care nu au serviciu, cărora am să le dau lunar salariu de la club. Banii pe care-i voi da firmei de pază vor fi folosiţi tot de către suporteri, pentru deplasările şi coregrafiile lor", a mai spus patronul Stelei.

Se pare că Gigi Becali intenţionează să-l delege să se ocupe de acest proiect pe Gheorghe Mustaţă, unul dintre liderii Peluzei Nord. „Nu pot să-i promit lui Gigi Becali că nu va mai fi înjurat de nimeni în Ghencea, e imposibil să spui aşa ceva. Totuşi, eu pot să-i garantez că Peluza Nord va încuraja echipa în acest retur", a declarat Mustaţă.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite