Victoraş Iacob „sărbătoreşte“ 1 aprilie cu două săptămâni întârziere: „Voi fi manager-antrenor la FC Barcelona!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Iacob

Fostul atacant al Stelei a „rupt“, sâmbătă seară, reţelele de socializare, devenind ţinta glumelor după o serie de declaraţii ridicole, care îi pun sub semnul întrebării sănătatea mintală.

Victoraş Iacob şi-a făcut un obicei din a ieşi în evidenţă, periodic, cu afirmaţii şocante. Acum ceva vreme, fostul fotbalist a ţinut să precizeze, fără să fie întrebat pe această temă, că nu e iubitul Simonei Halep.

„Nu ştiu dacă a auzit şi ea, dar ţin eu să fac o remarcă. La urechile mele au ajuns nişte zvonuri legate de o eventuală relaţie dintre mine şi Simona Halep. Dar nu este nimic adevărat! Probabil că ea nu ştie nimic, aşa că din acest punct de vedere trebuie să clarificăm situaţia. Şi eu am fost luat prin surprindere de aceste zvonuri. În rest, îi urez succes!“, a spus Iacob la Digi Sport în 2017.

În această seară, cel poreclit „Jancker“ datorită faptului că avea un stil similar de joc cu Carsten Jancker, fostul vârf al lui Bayern Munchen, a recidivat.

Iacob a sunat la Radio Sport 1, la emisiunea moderată de Gabi Safta, şi a făcut o serie de afirmaţii tragicomice.

Ce a spus Victoraş Iacob?

*Confirm ştirea: sunt posibil manager-antrenor, să te ţii bine!, la FC Barcelona. Noul antrenor la Fotbal Club Barcelona.

*La ce categorie de vârstă? La categoria principală! E o responsabilitate şi confirm această ştire, în caz că va apărea. Cred că a ajuns şi la Barcelona. Cam astea sunt noutăţile.

*O să ne auzim foarte bine şi în alte emisiuni. Sunt puţin exclusivist din acest punct de vedere. E vorba de o posibilă mutare în viitor. Sunt discuţiile pe care le-am avut şi atât. Pentru moment, doar atât pot declara. Sunt şi emoţiile de rigoare.

Cei de la FRF au simţit că e nebun

Victoraş Iacob l-a susţinut pe Răzvan Burleanu, atunci când acesta a candidat la alegerile FRF din 2014. După ce Burleanu a câştigat, Iacob a făcut farte din Comisia Tehnică a FRF.

La sfârşitul anului 2015 însă, fostul jucător a „rupt“ colaborarea cu federaţia. „N-a mai venit la sediul FRF de aproape un an. Pare nebun“, au spus surse din cadrul FRF, după ce Iacob a încheiat colaborarea cu ei.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite