Simona Halep a dezvăluit cu cine ar vrea să joace la turneul de la Toronto: „A treia oară sper să fie cu noroc!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Simona Halep va intra direct în turul al doilea al turneului de la Toronto, deoarece fiind printre favorite a avut bye în runda inagurală.

Simona Halep se va duela în turul secund al competiţiei cu învingătoarea dintre Mirjana Lucic-Baroni şi Magdalena Rybarikova, după ce Madison Keys, cea împotriva căreia a jucat anul trecut finala, s-a retras din competiţie. ”Mi-aş dori să joc cu Lucic. M-a bătut de două ori la două turnee de Grand Slam. Poate a treia oară e cu noroc. Voi juca cu cine câştigă şi voi încerca să dau tot ce e mai bun ca să trec de primul meci”, a spus Simona în exclusivitate pentru Digisport, televiziune care transmite turneul.

Sportiva de 35 de ani s-a impus în precedentele două partide, fără să cedeze niciun set. A fost 7-6, 6-2, în 2014, la US Open, în runda a treia, şi 7-5, 6-1 la Roland Garros (2015, turul 2).

Simona este deţinătoarea Rogers Cup şi va fi nevoită să-şi apare trofeul câştigat anul trecut.”Mă bucur că sunt în această poziţie. Nu este uşor să aperi un trofeu. E un lucru bun pentru că ai fost în stare să îl câştigi o dată. Nu simt decât o presiune pozitivă. Mi-am revenit. A fost doar din cauza căldurii. M-am antrenat deja de trei zile. E un sentiment plăcut să revin în Canada. Atmosfera şi oamenii mă fac să mă simt bine. Am tot ce îmi trebuie. Terenul este foarte bun. Mă simt bine şi poate joc cel mai bun tenis al meu aici. Am avut rezultate foarte bune în trecut şi sper să repet asta şi în acest sezon”, a adăugat ocupanta locului 2 WTA.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite