„Senzaţionala Halep” a uimit întreg tenisul mondial: românca este ridicată în slăvi de presa internaţională

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Parcursul incredibil al Simonei Halep la Mastersul de la Roma a impresionat toată presa de pe mapamond, care o elogiază pe româncă pentru performanţele uriaşe reuşite pe tărâm italian.

Jelena Jankovici, Svetlana Kuznetsova, Agnieszka Radwanska şi Roberta Vinci au fost numele grele din tenisul mondial feminin eliminate de Simona  Halep la Mastersul de la Roma. Stilul de joc al româncei şi modul prin care şi-a netezit drumul către semifinalele turneului au determinat presa internaţională să se întreacă în laude la adresa ei.

Site-ul francez sports.fr îi ridică mingea la fileu româncei: „Senzaţionala Halep: parcursul ei în capitala italiană este excepţional, pentru că înaintea Jelenei Jankovici au căzut sub loviturile rachetei sale jucatoare ca Svetlana Kuznetsova, Agnieszka Radwanska şi Roberta Vinci”, au notat jurnaliştii francezi.

Eurosport prefaţează viitoarul meci al lui Halep, împotriva numărului 1 mondial, americanca Serena Williams. „Românca Simona Halep (nr. 64 WTA) a surprins vineri, în turneul WTA de la Roma, eliminând-o în sferturile de finală pe sârboaica Jelena Jankovici, numarul 18 în lume cu 4-6, 6-0, 7-5 şi s-a convertit în viitoarea adversară a americancei Serena Wiliams, numărul unu mondial. Cele două s-au întâlnit o singură dată, în urmă cu doi ani, la Wimbledon, într-o meci care s-a încheiat în favoarea americancei”.

Halep a eliminat-o în sferturi pe Jelena Jankovici

Aşadar, începând cu orele 13.00, Halep va da piept în semifinale la Roma cu Serena Williams. Dacă se va califica în finală, românca va întâlni învingătoarea din cealaltă semifinală, Viktoria Azarenka sau Sara Errani.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite