Scandal uriaş între Ciprian Marica şi Ilie Năstase, naş şi fin. Nasty a ajuns la spital de supărare: Nu-mi vine să cred ce mi-a făcut

0
Publicat:
Ultima actualizare:
ilie nastase marica

În iunie 2020 se înrudeau, devenind naş şi fin, iar acum se judecă la tribunal. Ciprian Marica şi Ilie Năstase sunt protagoniştii unui scandal de proporţii, cu miză uriaşă. Ilie Năstase a fost scos de Ciprian Marica din fundaţia care-i poartă numele, totul petrecându-se pe furiş, după cum afirmă fostul mare tenisman.

Ciprian Marica a solicitat la Tribunal ca Ilie Năstase să nu mai facă parte din proiectul Fundaţiei Ilie Năstase, cea care administrează Baza Voinţa, anunţă, în excusivitate, Prosport.ro. Miza este mare: terenurile extrem de valoroase, care intră în patrimoniul Fundaţiei. Cererea formulată de Ciprian Marica a fost admisă pe 7 octombrie, iar Ilie Năstase a fost şters din Fundaţia care îi poartă numele, mai scrie sursa citată. În locul lui Nasty, Marica i-a introdus în Fundaţie, prin modificarea actului constitutiv, pe tatăl şi unchiul său.

Ilie Năstase: "Am probleme cu inima, am bypass, nu mă simt prea bine"

Ilie Năstase s-a declarat şocat de felul în care a fost trădat de naşul său, Ciprian Marica: „Nu-mi vine să cred ce mi-a făcut Ciprian Marica! Mi-a luat baza Voinţa, m-a scos din fundaţie! M-a anunţat acum avocatul. Am şi probleme cu inima, am bypass, nu mă simt prea bine… L-a băgat pe taică-său în Fundaţia mea, imediat ce m-a scos pe mine! Şi pe unchiul lui l-a introdus, nu-mi vine să cred. Nu am ce să discut cu el, o să discute avocatul. Stau cu soţia mea şi nu ne vine să credem ce se întâmplă”, a mărturisit Ilie Năstase, contactat de ProSport.

Citeşte continuarea pe click.ro

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite