Reacţia lui Laurenţiu Reghecampf după acuzele de blat la prima înfrângere a Stelei din acest sezon, cu FC Vaslui

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Steaua a bifat vineri prima înfrângere din acest sezon, fiind învinsă pe teren propriu de FC Vaslui (0-1). Defăşurarea jocului a alimentat suspiciuni de blat, astfel încât au apărut numeroase zvonuri potrivit cărora meciul nu ar fi fost unul cinstit.

Reacţia tehnicianului Stelei a fost la fel de vehementă precum acuzaţiile potrivit cărora partida ar fi fost trucată: „Sunt oameni pe care-i respect, dar s-a întrecut măsura. Steaua are peste trei milioane de fani, nu poţi să spui chiar orice. Echipa noastră a pierdut un meci după un an de zile. Au fost foarte multe întâmplări neplăcute pentru noi, pentru cei de la Vaslui. 

Ne-am fi dorit să continuăm seria de victorii, dar nu am reuşit. Nu cred că e cazul să se discute de Steaua la modul ăsta. Nu poţi să spui chiar orice. Vom lua atitudine. Când apar astfel de lucruri suferim foarte mult, imaginea contează foarte mult. Nimeni din staff nu are voie să aibă legături cu jocurile de noroc sau altfel de lucruri. Vreau să ne oprim cu astfel de insinuări“.
Între timp, Steaua pregăteşte meciul retur cu Dinamo, din semifinalele Cupei României, după ce în prima manşă roş-albaştrii s-au impus cu 5-2. Partida se va juca joi, pe Arena Naţională, începând cu ora 20.30, în contul meciului de acasă al alb-roşilor.

Ştiri pe aceeaşi temă:

Reghecampf s-a obişnuit cu echipe care se predau în faţa Stelei: ce a început să facă antrenorul după fiecare pas greşit

Gata cu recordurile: ce a însemnat înfrângerea Stelei în faţa Vasluiului

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite