Performanţă reflectată ruşinos la TV: cum au reacţionat posturile de sport după calificarea Astrei în grupele UEFA

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Digi Sport, Sport.ro şi Dolce Sport au, zilnic, emisiuni care durează ore în şir şi în care, de multe ori, e dezbătut nimicul. Joi seara, fotbalul românesc a bifat cel mai important rezultat din ultima perioadă: o echipă de Liga I a eliminat-o pe una din Premier League. Reacţia primelor două canale de sport a fost inexistentă.

Astra Giurgiu nu e nici cea mai atractivă şi nici cea mai iubită echipă din întrecerea internă. E însă campioana României şi, joi, s-a impus eroic, la Londra, în faţa unei trupe din prestigiosul campionat englez. Acelaşi campionat de unde provine Manchester City, grupare care tocmai a dat cu Steaua de pământ, scor 6-0, în două partide.

Dacă televiziunile de sport au dedicat ore întregi eliminării Stelei, în schimb, calificarea Astrei a trecut aproape neobservată. Doar Dolce Sport a avut o emisiune specială la finalul partidei West Ham - Astra. Sport.ro şi Digi Sport au „dormit“, iar ultimul post a „reuşit“ chiar o „performanţă“ de necrezut: la puţin timp după ce giurgiuvenii au învins West Ham, scor 1-0, a început să dea reluarea emisiunii în care, miercuri, s-a analizat eşecul Stelei, la Manchester, cu City!

Trebuie precizat că, având în vedere că niciun post românesc n-a cumpărat drepturile pentru confruntarea West Ham - Astra, meciul a fost transmis în România de un canal internaţional de sport, Eurosport. Altfel, iubitorii fotbalului din ţară n-ar fi văzut nici măcar victoria obţinută de echipa campioană.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite