În ultimii patru ani, Lucian Bute a boxat de şase ori în meciuri oficiale. Rezultatele sale au fost mult sub aşteptări

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Lucian Bute şi Badou Jack
Lucian Bute şi Badou Jack

Pugilistul român Lucian Bute a încheiat la egalitate meciul cu suedezul Badou Jack, confruntare care conta pentru titlul mondial la categoria supermijlocie, versiunea WBC. Deşi a ieşit învingător în numai două meciuri din ultimele şase, Bute este încrezător.

"A fost o luptă strânsă. Trebuie să mă credeţi. Şi meciul meu cu De Gale a fost la fel. Am demonstrat că încă sunt în top", a declarat Bute pentru presa canadiană. 

Pugilistul Lucian Bute a încheiat la egalitate meciul din această dimineaţă, de la Washington, cu Badou Jack, după decizia arbitrilor-judecători (117-111, 114-114 şi 114-114 ), astfel că suedezul îşi păstrează titlul mondial la categoria supermijlocie, versiunea WBC. 

Badou Jack a declarat că se consideră câştigător şi că nu înţelege decizia arbitrilor. "Am crezut că am câştigat. Loviturile lui nu m-au afectat deloc. Este de rahat. Poate el a câştigat ultima repriză. Am dovedit că sunt un pugilist mai bun. El este un boxer minunat, dar eu am câştigat. Nu este vina lui Bute, ci a arbitrilor. Oamenii ştiu că eu am câştigat", a declarat Badou.

În ultimii patru ani, Lucian Bute a boxat de şase ori în meciuri oficiale iar rezultatele sale au fost modeste. A pierdut centura IBF la categoria supermijlocie şi centura NABF la categoria semigrea. Anul trecut a fost învins de britanicul James DeGale în încercarea de a recupera centura IBF la categoria supermijlocie.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite