FOTO Steaua - Astra 1-0! Boldrin a adus victoria gazdelor, Săpunaru a sărit la gâtul lui Mihai Stoica

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Toşca şi Boldrin FOTO Răzvan Păsărică - Sportpictures.eu
Toşca şi Boldrin FOTO Răzvan Păsărică - Sportpictures.eu

Steaua a învins Astra cu 1-0 în Liga I în derbyul echipelor care au câştigat ultimele campionate în România. Golul a fost marcat de Rick Bldrin, fostul jucător al Astrei.

Steaua a câştigat cu 1-0 meciul cu Astra, partidă jucată pe Arena Naţională în faţa unei asistenţe reduse. Unicul gol al meciului a fost marcat de Rick Boldrin în minutul 45, din lovitură liberă, după un şut care l-a derutat pe Lung junior.

Ambele echipe au avut ocazii clare, Astra la şuturile lui Alibec apărate de Niţă, Steaua la incursiunile lui Adi Popa, însă nicio echipă nu a mai punctat pe tabelă. 

În minutul 89, Junior Morais a fost eliminat după o intrare la Adi Popa, fază petrecută în dreptul băncii Stelei. Mihai Stoica a sărit de pe bancă în urma acestei faze, giurgiuvenii au ripostat, iar Săpunaru s-a îndreptat ameninţător spre managerul Stelei, fiind oprit în ultimul moment. Conflictul între jucători a durat patru minute, iar Meme a fost şi el eliminat de pe bancă, precum şi un om din stafful Astrei, 

În urma acestui scor, Steaua e pe primul loc în clasament, la patru puncte de FC Botoşani şi CSU Craiova, în vreme ce Astra e pe locul 11, cu 5 puncte. 

Echipele de start:

Steaua: Niţă - Enache, Tamaş, Alin Toşca (cpt), Mitrea - Moke, Bourceanu - Adrian Popa, Boldrin, Fl. Tănase - Golubovici
Rezerve: Stăncioiu - Tudorie, Sulley Muniru, Jakolis, Aganovici, Ovidiu Popescu, De Amorim

Astra: Lung jr. - Săpunaru, Geraldo, Fabricio, Morais - Takayuki, Lovin - Ioniţă, D. Niculae, Teixeira, Alibec
Rezerve: Gavrilaş, Budescu, Oros, Nicoară, Boudjemaa, Stan, Balaure

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite