Daniel Isăilă, demis de la Astra. Oleg Protasov, noul antrenor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Rezultatele proaste din ultima perioadă au dus la răcirea relaţiei dintre patronul Ioan Niculae şi Daniel Isăilă. Tehnicianului Astrei i-a fost reziliat astăzi contractul, iar pe banca giurgiuvenilor urmează să ajungă fostul antrenor al Stelei, Oleg Protasov.

Eliminarea din Cupa României în faţa celor de la Mioveni, eşecul cu Salzburg, din Liga Europa, apoi cel cu Viitorul, din Liga I, i-au fost fatale lui Daniel Isăilă. 

Antrenorul a confirmat astăzi despărţirea de clubul din Giurgiu, iar DigiSport a anunţat numele noului antrenor. Acesta este Oleg Protasov (50 de ani), fostul tehnician al Stelei din anul 2005.

Tehnicianul ucrainean urmează să fie prezentat astăzi de către Astra, într-o conferinţă oficială. 

Protasov era liber de contract după despărţirea de echipa Dinamo Minsk (Belarus), în decembrie 2013. 

Fostul atacant s-a aflat pe banca Stelei în perioada iulie-decembrie 2005 şi a impresionat cu stilul său ofensiv, fiind printre cei mai apreciaţi tehnicieni ai roş-albaştrilor după 1989. A ratat însă calificarea în grupele Ligii Campionilor, în faţa lui Rosenborg. 

Dnepr, Kuban Krasnodar, Iraklis, Rostov, Astana şi Dinamo Minsk au fost celelalte grupări antrenate de Protasov după plecarea din Ghencea, dar nici aici ucraineanul n-a obţinut vreun rezultat notabil.

După 10 etape, Astra ocupă locul 4 în Liga I, cu 19 puncte, şase mai puţin decât liderul Steaua. Cum în această perioadă campionatul e întrerupt, din cauza meciurilor echipei naţionale în preliminariile lui Euro 2016, următoarea partidă pentru giurgiuveni este pe 19 octombrie, în deplasare, cu Gaz Metan. 

Citeşte şi 

Oleg Protasov: "Am avut ceva discuţii cu echipe din România"

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite