Irina Begu s-a „dezbrăcat“ de secrete. Unde îi place să meargă la plajă, care e turneul ei preferat şi care este locul ei favorit atunci când se află acasă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
begu

Irina Begu a făcut ieri un meci mare, calificându-se în turul III al turneului de la Roland Garros, după ce a trecut de americanca Coco Vanderweghe, într-o partidă care a durat peste trei ore şi jumătate.

Irina, care ocupă locul 28 în lume, şi-a mărturisit secretele pentru siteul WTA , dezvăluind o serie de lucruri mai puţin ştiute despre ea.

 Turneele preferate ale Irinei sunt Acapulco, Indian Wells şi Roma, dar suprafaţa ei favorită este zgura. Dintre Grand Slamuri, cel mai mult îi place la Australian Open, unde condiţiile şi organizarea sunt excepţionale. 

Când e acasă, Irinei îi place să stea foarte mult în bucătărie, iar atunci când are timp iese cu prietenii la cinema sau la teatru. Nu se uită aproape deloc la televizor, însă are foarte multe filme pe laptop. 

Destinaţia ei favorită de vacanţă este în Oceanul Indian, şi anume Insulele Maldive, acolo unde adoră să stea la plajă. Din circuitul masculin îi admiră pe Nadal şi Federer, iar cea mai frumoasă amintire din 2016 este succesul cu Viktoria Azarenka, de la Roma.

Irina Begu a mărturisit care a fost momentul decisiv al meciului nebun contra lui Coco Vanderweghe

Maria Şarapova are un nou iubit celebru. S-a afişat cu el într-o escapadă romantică 

Simona Halep a scăpat de un stres."E primul lucru care l-am întrebat pe Darren Cahill"

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite