EXCLUSIV De ce ţine Reghecampf la fiecare meci o sticlă de apă în mână

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Reghecampf bea câte 3-4 sticle de apă în timpul unui meci
Reghecampf bea câte 3-4 sticle de apă în timpul unui meci

Probabil că mulţi s-au întrebat care este motivul pentru care Laurenţiu Reghecampf are la fiecare meci câte o sticlă de apă în mână.

Nu există meci al Stelei pe parcursul căruia Laurenţiu Reghecampf să nu ţină o sticlă de apă în mână. Fie că stă liniştit, fie că aplaudă, gesticuleză ori îşi ceartă jucătorii, Reghe e cu sticla de Perrena în mână, la marginea terenului.  Mulţi au crezut probabil că e un tic al tehnicianului de 37 de ani sau poate o superstiţie, ori dacă nu, poate i-o fi sete omului în timpul meciurilor, din cauza stresului. 

Contract de 4.000 de euro pe lună

Adevărul este însă altul. Reghecampf face reclamă, evident contra cost. Firma de apă minerală Perenna are contract cu Steaua, care foloseşte doar această marcă. Conform înţelegerii, exceptând consumul exclusiv al acestei mărci în timpul meciurilor, pentru o mai bună expunere, antrenorul principal a acceptat să stea tot timpul cu o sticlă în mână. Reghe s-a obişnuit repede, mai ales că ţinutul sticlei îi aduce 4.000 de euro pe lună.
Perenna mai are contract şi cu alte echipe din Liga 1, dar şi contracte individuale cu sportivi. Marca a intrat pe piaţa românească în 2009, când imaginea apei a fost Adrian Mutu. „Briliantul”, pe atunci un nume în vogă, a încasat 100.000 de euro într-un an, pentru a face reclamă apei. În 2010 însă contractul n-a fost reînnoit, deoarece Mutu a fost prins dopat şi imaginea lui pe o sticlă de apă nu mai dădea bine.

Câştigă bani şi din emisiuni
Familia Reghecampf este o adevărată maşină de făcut bani, chiar şi în afara fotbalului, iar cea care negociază contractele este soţia antrenorului, Ana Maria. Pentru reality-showul „Prodanca şi Reghe”, partea a III-a, difuzat la Euforia, soţii Reghecampf primesc 100.000 de euro pe sezon, însă primele două ediţii au fost remunerate superior. Zilele acestea, Ana negociază ca naşterea celui de-al doilea copil al cuplului să fie transmisă în direct de un post tv, bineînţeles pentru o sumă de bani.

Perenna aparţine omului de afaceri bănăţean, Teodor Tuducan

20.000 de euro pe lună câştigă Reghecampf, ca antrenor la Steaua

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite