Dezvăluire şocantă a lui Gigi Becali: „SRI a ordonat să intru în puşcărie. I-am dat 10.000 de dolari lui Maior! Fără aprobarea lui Băsescu nu se putea!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gigi Becali (FOTO: New York Times)
Gigi Becali (FOTO: New York Times)

Patronul echipei FCSB a făcut nişte afirmaţii extrem de grave, joi seară, la adresa fostului preşedinte Traian Băsescu şi a lui George Maior, ambasadorul României în SUA.

"O să aflu cine m-a băgat la puşcărie. Comanda a fost dată de SRI. Fără aprobarea lui Băsescu nu se făcea nimic. Dacă el nu zicea da, nu se întâmpla niciodată. Cappo di tutti capi a fost Băsescu. Mi s-a spus că am fost executat pentru că eram în echipa lui Crin Antonescu şi el nu trebuia să iasă preşedintele României. Mi-a spus şeful jandarmeriei la ureche atunci când eram în puşcărie că Băsescu suna să dea ordin să nu fac puşcărie uşoară", a tunat Becali la România TV. 

Băsescu a răspuns pe măsură şi a ameninţat cu judecata. "Să aflăm cine a fost şeful jandarmeriei din judeţ când el a fost închis. Să vedem dacă l-am sunat sau nu. S-a ajuns la un nivel de ridicol incredibil. Minciuni incredibile ale lui Becali. Cum credeţi că un preşedinte ar suna să se ocupe de un deţinut sau să dea un preşedinte aprobări la SRI? O minciună. Niciodată nu am spus să se facă un dosar sau să dau aprobare cuiva să i se facă dosar. O minciună. Nu am intervenit. O să îl chem în judecată şi pe şeful jandarmeriei şi pe domnul Becali. Îi dau în judecată pe amândoi că eu cred că e sincer Becali", a replicat Băsescu în emisiunea lui Victor Ciutacu.

Şi George Maior a respins afirmaţiile lui Gigi Becali, spunând că îşi rezervă „dreptul de a-i acţiona în judecată pe cei care lansează asemenea enormităţi”.

Eu trebuia să mă întâlnesc cu Maior înainte să mă condamne. Mi-a zis că mă sună el marţi şi marţi nu m-a mai sunat. Nu mi-a mai răspuns Maior. Eu cu 10 ani înainte i-am dat 10.000 de dolari, l-am sponsorizat pe tatăl lui pentru o casă. Maior, mincinosul. Nu mi-a mai răspuns la telefon   Gigi Becali 
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite