Declaraţia lui Guardiola în urma decesului lui Vilanova: „Tristeţea pe care o simt va rămâne în mine toată viaţa”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Antrenorul echipei Bayern Munchen, Josep Guardiola, a declarat sâmbătă că este extrem de afectat de decesul fostului său colaborator de la FC Barcelona, Tito Vilanova, persoană cu care era prieten din adolescenţă, precizând că tristeţea pe care o simte va rămâne în el toată viaţa, informează BBC.

„Tristeţea pe care o simt va rămâne în mine toată viaţa. Am trăit multe împreună, am pierdut împreună, am învins împreună...Este o situaţie foarte grea", a spus Guardiola.

De asemenea, tot lotul catalanilor pe care în trecut i-a antrenat, în frunte cu preşedintele Bartolomeu şi antrenorul Gerardo Martino, a mers sâmbătă dimineaţă la stadionul „Nou Camp”, acolo unde este depus trupul neînsufleţit al lui Vilanova, pentru a-i aduce acestuia un omagiu. Xavi Hernandez şi Andres Iniesta au plâns în faţa sicriului, în vreme ce portarul Victor Valdes, operat la genunchi şi indisponibil timp de şase luni, a venit în cârje la stadion.

Tito Vilanova a decis să renunţe la conducerea tehnică a FC Barcelona în iulie 2013, din cauza unui cancer la glanda parotidă, boală care a dus în final moartea tehnicianului spaniol, acesta încetând din viaţă vineri, la  o zi după ce a fost supus unei intervenţii chirurgicale.

Fostul antrenor al Barcelonei a fost internat vinerea trecută în spitalul Quiron din Barcelona, iar joi seară a fost operat, intervenţie după care starea sa s-a deteriorat rapid.

Anterior, Tito Vilanova a mai fost operat, la 20 decembrie 2012, la spitalul Vall d'Hebron din Barcelona, după ce i-a fost detectat un ganglion la doi centimetri de locul în care i-a fost extirpată o tumoare, în 2011.

Totodată, antrenorul spaniol a suferit şi în noiembrie 2011 o operaţie în cadrul căreia i-a fost îndepărtată o tumoră de la glanda parotidă. În ianuarie 2013, Vilanova a plecat la New York, unde a stat două luni pentru a urma un tratament.

Citeşte şi:

Ultimul fotbalist care l-a văzut pe Tito Vilanova în viaţă a primit un mesaj tulburător: "Eşti un norocos, tinere!"

Tito Vilanova s-a stins din viaţă la numai 45 de ani, după o cruntă luptă cu o boală incurabilă, pe care n-a putut să o învingă.

VIDEO Cutremurător! Xavi şi Iniesta au plâns la căpătâiul lui Vilanova. Valdes a venit în cârje să-i aducă un omagiu

FC Barcelona s-a cutremurat din temelii după anunţul morţii lui Tito Vilanova, antrenorul care i-a adus ultimul titlu de campioană.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite