Corespondenţă de la Lyon: Iordănescu, exploziv: „Sunteţi un om rău! N-aţi realizat nimic în viaţă“. Cui i s-a adresat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Aproape sigur la ultimul său meci pe banca naţionalei, “Generalul” şi-a început discursul cu un atac la persoană care i-a şocat pe ziariştii de la presa internaţională.

Mult mai atractive decât meciurile României la Euro 2016 s-au dovedit a fi conferinţele de presă ale lui Anghel Iordănescu, cele organizate de UEFA. 

Selecţionerul a început cu un dezacord, după cum “Adevărul” a scris aici, şi a încheiat turneul cu altul, la finalul partidei cu Albania.

Între cele două greşeli de exprimare, tehnicianul de 66 de ani a dovedit că nu ştie să fie punctual, după cum “Adevărul” a relatat aici.

La fel ca şi echipa sa pe teren, selecţionerul a lăsat o ultima impresie proastă la întâlnirea cu jurnaliştii, după înfrângerea cu Albania.

“Las opinia publică din România să mă judece”

“Generalul” a avut un alt schimb urât de replici cu Justin Gafiuc, ziaristul abordându-l primul pe Iordănescu.

“Bună seară, Justin Gafiuc, Gazeta Sporturilor. Trei întrebări, domnule Iordănescu, dacă îmi permiteţi. 

Una: care a fost raţiunea pentru care l-aţi introdus pe Sânmărtean doar la pauză, când scorul era deja 1-0 pentru adversari?

A doua: eraţi recunoscut până acum drept Antrenorul Secolului. Care este starea pe care o trăiţi în momentul în care veţi rămâne ca gestionarul uneia dintre cele mai mari ruşini din istoria fotbalului românesc? Mă refer la acest 0-1 cu Albania.

A treia: în ce măsură acest meci o să va convingă să luaţi o hotărâre clară în ceea ce priveşte viitorul dumneavoastră la echipa naţională? Veţi rămâne sau nu? 

Vă mulţumesc!”

După ce l-a ascultat atent pe “duşmanul” său, Iordănescu a trecut la un contraatac tăios.

“Bună seară şi din partea mea. În afara faptului că vă cunosc ca fiind un om extrem de rău, un om care întotdeaună nu ştiţi decât să distrugeţi, restul nu cred că aţi făcut ceva constructiv la viaţa dumneavoastră. În ceea ce priveşte răutatea dumneavoastră cu Antrenorul Secolului, las opinia publică din România să judece şi să mă judece”, a declarat „Generalul”.

Conferinţa a continuat într-o notă tristă pentru Iordănescu care a intrat, încă o dată, “la rupere” la limba română.

„Aşa cum aţi remarcat şi dumneavoastră, într-adevăr, cred că 40.000 de suporteri albanezi, sper să nu greşesc, a creat o atmosferă fantastică. A împins echipa Albaniei de la spate şi a dat forţa să revină pe finalul primei reprize cu acel gol marcat”, a spus Iordănescu.

Conferinţa s-a terminat cu selecţionerul României grăbind ofiţerul UEFA să încheie dialogul cu presa, aşa cum s-a întâmplat şi înaintea partidei, după cum “Adevărul” a scris aici. 

CLICK AICI PENTRU A ASCULTA, INTEGRAL, CONFERINŢA LUI IORDĂNESCU

Citeşte şi:

România - Albania 0-1: Adio, Euro! Adio, Iordănescu! Capul în pământ şi înapoi acasă

Reacţia lui Iordănescu după înfrângerea cu Albania: „Nu e o seară neagră, nu e o eliminare ruşinoasă, am obţinut un punct! Întrebaţi-l pe Burleanu dacă rămân selecţioner”

Torje îl contrazice pe Iordănescu: Este ruşinos. Le cerem scuze suporterilor

Cine va fi viitorul selecţioner? „El trebuie să vină. Daţi-i un milion de euro! E singurul care poate revitaliza fotbalul“

După ce a ucis speranţele românilor, Tătăruşanu îşi pune cenuşă-n cap: „Îmi asum vina pentru gol, în fotbal sunt şi momente grele. Asta ne e valoarea!”

Cifrele dezastrului care ne trimite acasă: Albanezii au alergat mai mult decât noi şi au şutat mai mult la poartă

Cine se califică, cine pleacă acasă împreună cu România şi Ucraina. Toate calculele şi scenariile posibile la Euro

    

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite