Chiricheş, schimbat la pauză, Tottenham a revenit de la 0-3. În minutul 4, WBA o conducea pe Spurs cu 2-0!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Meci slab făcut de Chiricheş, al doilea consecutiv de la revenirea după accidentarea care l-a lăsat două luni în afara gazonului. Fundaşul român a fost titular în partida din deplasare, cu West Bromwich (3-3). Începutul partidei a fost dezastruos pentru defensiva lui Spurs, finalul cu noroc.

Deşi a făcut o eroare serioasă, etapa trecută, Chiricheş a început sâmbătă, ca titular, în deplasare, cu WBA, în etapa a 34-a din Anglia. Iar colaborarea cu francezul Kaboul, în centrul defensivei lui Spurs, a fost iarăşi falimentară. Cei doi s-au înţeles la fel ca şi la meciul trecut, primul jucat împreună, adică prost. 

După doar patru minute, WBA conducea cu 2-0, după golurile lui Vydra (1) şi Brunt (4). Adebayor a irosit un penalty (17), apoi gazdele au mai lovit o dată, prin Sessegnon (31), care a interceptat o pasă aiurea trimisă de Kaboul, cu capul, pe spate, spre Chiricheş. Mijlocaşul gazdelor l-a pierdut pe drum pe Chiricheş, care-l marca la acea fază, şi a înscris pentru 3-0.  

Vezi aici faza golului de 3-0

Peste trei minute, fundaşul gazdelor, Olsson (34), şi-a marcat un autogol şi a readus-o în joc pe Tottenham, la pauză Chiricheş fiind schimbat de antrenorul Tim Sherwood. 

În partea secundă, Spurs a forţat, iar după ce Kane a redus din diferenţă (70), în prelungiri Eriksen a dat lovitura. Mijlocaşul danez a egalat la trei, cu un gol superb.

S-a încheiat 3-3, iar Tottenham rămâne pe locul 6, cu 60 de puncte. 

Vezi şi 

VIDEO Chiricheş, revenire cu probleme. Eroare uriaşă făcută de fundaşul român, în meciul cu Sunderland

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite