Cazul lui Oscar Pistorius va fi rejudecat, paralimpicul sud-african fiind condamnat la cinci ani de închisoare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După Oscar Pistorius a fost condamnat la cinci ani de închisoare cu executare pentru omor din culpă, Parchetul sud-african a cerut rejudecarea cazului, iar tribunalul a acceptat.

Judecătoarea acestui caz, Thokozile Masipa a acceptat recursul făcut în această situaţie, precizând că nu poate fi convinsă de faptul că Oscar Pistorius a ucis-o involuntar pe fosta sa parteneră de viaţă, Reeva Steenkamp, „doar pentru că el spune asta“. 

În a doua jumătate a lunii octombrie, Ocar Pistorius a fost condamnat la cinci ani de închisoare cu executare, fiind găsit vinovat pentru omor din culpă. De asemenea, paralimpicul a mai primit trei ani de închisoare cu suspendare, pentru folosirea armelor de foc. Sportivul a decis să nu cotneste sentinţa primită.

În vârstă de 27 de ani, Oscar Pistorius a împuşcat-o mortal pe Reeva Steenkamp, pe 14 februarie 2013, cei doi având o relaţie de câteva luni.

Oscar Pistorius, condamnat la cinci ani de închisoare cu executare pentru omor din culpă. Evoluţia procesului pas cu pas

Ce-l aşteaptă pe Oscar Pistorius la închisoarea din Pretoria

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite