VIDEO: Barcelona - PSG 1-1: Messi a venit de pe bancă şi a dus Barca în semifinalele Ligii, jucând într-un picior!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Messi (nr. 10)
Messi (nr. 10)

O „dublă“ în care parizienii erau văzuţi ca victime sigure s-a încheiat cu jucătorii catalanilor tremurând la fiecare balon aruncat spre Ibrahimovici. Trupa pregătită de Ancelotti a părăsit Liga Campionilor fără să piardă niciun meci contra celei mai bune formaţii de pe planetă.

Doar că, s-a văzut miercuri seară, şi cea mai bună formaţie de pe planetă e dependentă şi ea de un singur jucător: Lionel Messi. Argentinianul, nerefăcut după o accidentare musculară, a început partida pe bancă, unde a „fiert“ pe toată durata primei reprize. Fără el pe teren, Xavi, Iniesta, Fabregas şi Villa au pedalat în gol. 

După pauză, lucrurile au devenit chiar dramatice pentru Barcelona. La un contraatac fulger, Ibrahimovici l-a servit perfect pe Pastore, care a marcat pentru 1-0 (50). PSG era în semifinalele Ligii Campionilor! A fost momentul în care Messi s-a dezechipat pentru a fi introdus pe teren, în locul lui Fabregas, în minutul 62.

La 9 minute după intrarea sa pe teren, Messi a accelerat pentru prima şi ultima dată în acest meci. Dar ce acceleraţie! Geniul său a iniţat acţiunea din care Pedro a egalat cu un şut excelent (71). De aici până la final, Messi, nerefăcut, într-un picior, s-a plimbat, pur şi simplu, pe teren. Îşi făcuse însă datoria. Colegii săi s-au folosit de tiki-taka, dar nu pentru a majora scorul, ci pentru a păstra posesia şi scorul de pe tabelă.

Şi au reuşit! Barcelona e în semifinalele Ligii Campionilor pentru al şaselea sezon la rând - un nou record - dar a arătat că, fără Messi, e o trupă „extraterestră“, dacă întâlneşte Mallorca sau Levante. Pentru meciuri adevărate însă, e dependentă de cel mai bun fotbalist al lumii.

VEZI GOLURILE MECIULUI BARCELONA - PSG

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite