Australian Open 2017: Cine e Shelby Rogers, prima adversară a Simonei Halep, şi când va avea loc meciul

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Simona Halep o va întâlni în primul tur de la Australian Open pe americanca Shelby Rogers. În singura confruntare directă, Simona n-a avut probleme cu Rogers.

Simona Halep va juca în primul tur de la Australian Open cu Shelby Rogers, din Statele Unite ale Americii. În vârstă de 24 de ani şi înaltă de 1,75m, Rogers este o jucătoare cu lovituri puternice, forţa fiind principala ei calitate.

Paradoxal însă, cel mi bun rezultat al carierei a venit pe zgura de la Roland Garros, unde a trecut de Karolina Pliskova, Petra Kvitova şi Irina Begu, printre altele, pentru a ajunge în sferturile de finală ale ediţiei trecute. 

La Grand Slamuri, Shelby Rogers mai are un tur trei la US Open 2015, când drumul ei a fost oprit chiar de Simona Halep. A fost atunci o victorie facilă a româncei, în 67 de minute, scor 6-2, 6-3. Atunci însă era pe locul 154 WTA, acum este pe locul 57 WTA, ceea ce i-a permis accesul direct pe tabloul principal.

La Australian Open, Shelby Rogers nu a trecut niciodată de primul tur şi nu ne rămâne să sperăm că nu o va face nici acum. În mod normal, Simona trebuie să îţi impună superioritatea în faţa americancei, însă e nevoie de atenţie: în acest an Rogers a câştigat un meci cu Eugenie Bouchard la Australian Open, iar la Hobart a mers până în sferturi.

Coform WTA Insider, partidele din prima jumătate a tabloului au loc luni, iar cele din jumătatea a doua se dipută marţi. Asta înseamnă că Simona Halep, Irina Begu, Sorana Cârstea şi Patricia Ţig vor juca luni, iar Monica Niculescu va intra marţi în arenă. 

Australian Open 2017: a şasea jucătoare din România pe tabloul de simplu!

Traseul româncelor la Australian Open

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite