Ana Maria Prodan, atac violent la adresa lui Piţurcă: „Laur e un Bentley, iar el un Oltcit. Suntem ruşinea Europei cu el antrenor la echipa naţională“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Prodanca e mândră de soţul ei
Prodanca e mândră de soţul ei

Interviul acordat de Victor Piţurcă cotidianului Prosport, în care acesta susţine că a întrerupt orice dialog cu Laurenţiu Reghecampf, din cauză că acesta a minţit, a iritat-o la maximum pe soţia antrenorului de la Steaua, care i-a dat o replică acidă selecţionerului.

"Îi recomand acestui personaj autointitulat antrenor, care fără o zi de şcoală a primit licenţa Pro (lucru care numai în România se poate întâmpla) şi pe care daca îl intrebi unde sunt muşchii sternocleidomastoidieni şi cum se antrenează crearea de superioritate numerică în faza atacului poziţional va avea mari probleme de exprimare, să nu mai pronunţe numele soţului meu decât atunci când va învinge şi el Chelsea şi Ajax sau va lua un titlu în maniera în care a câştigat Steaua.

 Din câte ştiu, el nu a avut răspuns la întrebarea pe care i-a pus-o Gigi Becali după 4 ani de antiperformanţe la Steaua şi care sună cam aşa: "Băi Piţi mi-ai spus să nu vând niciun jucător timp de 4 ani ca să poţi face relaţiile de joc ale acestei echipe. Cum se face că Dinamo care vinde 5 jucători pe sezon, îmi ia titlul în fiecare an?". Atunci relaţia dintre cei doi s-a încheiat definitiv. Domnul Piţurcă dacă e bărbat să recunoască dialogul ăsta care atestă clar ce performanţe a avut el în fotbalul românesc.

Ana Maria Profan

Un singur lucru îi mai transmit: diferenţa dintre el şi Laur este egală cu diferenţa dintre Bentley şi Oltcit asta ca să rămânem în zona meleagurilor de unde provine aşa zisul antrenor al echipei naţionale. Suntem ruşinea fotbalului european cu un astfel de personaj care înainte să înveţe să antreneze ar trebui sa ia lecţii de gramatică şi vorbire a limbii române! Dar se pare că în ziua de azi îţi trebuie cazier, nu ai voie să ai nici câteva zile de şcoală, nu trebuie să ai cap decât ca să nu îţi plouă în gât ca să antrenezi echipa naţională!", a declarat Anamaria Prodan pentru ProSport.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite