ACS Poli - Steaua 0-0. Campioana e neînvinsă în Liga I şi are o poziţie privilegiată în Europa. Reghe e nemulţumit

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Steaua nu pierde ,dar nici nu câştigă. A făcut 0-0 la Timişoara, rezultat similar celui de pe 24 aprilie 2013, când steliştii au remizat ultima dată, la acelaşi scor, în Liga I, pe terenul celor de la CFR Cluj.

Steaua şi Sparta Praga sunt în acest moment singurele echipe de pe continent care nu au cunoscut înfrîngerea, după ce Bayern Munchen a pierdut în faţa celor dela Ausburg. La Timişoara însă, steliştii nu s-au putut impune în faţa unei echipe gazdă, care s-a apărat ermetic şi a ţinut de rezultat cu dinţii.

 La finalul meciului, antrenorul Laurenţiu Reghecampf şi-a mărturisit nemulţumirea vizavi de evoluţia echipei sale, dar şi faţă de arbitraj. "N-am avut viteză, inspiraţie şi concentrare. Trebuie să facem mai mult, pentru că Astra se poate apropia la şase puncte iar campionatul nu e jucat. Trebuia să primim un penalty, dar sunt nemulţumit şi de faptul că Gardoş şi Sănmărtean au primit uşor galben şi vor absenta meciul viitor, contra Vasluiului.Asta am reproşat arbitrului", a spus la final Reghe.

 De partea cealaltă, Dan Alexa, tehnicianul Timişoarei, a fost entuziasmat de atmosfera creată de cei 23.000  de fani din tribune, dar şi de spiritul elevilor săi. "Poli a făcut azi un meci bun şi de multe ori s-a ridicat la nivelul Stelei", a spus Alexa. Lucian Sînmărtean a fost în premieră căpitanul Stelei

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite