VIDEO DOCUMENTAR „România musulmană“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
video doc

Reporterii „Adevărul“ au pătruns în comunitatea musulmană din România şi au realizat un film documentar despre cum trăiesc, cum gândesc şi cât de radicali sunt adepţii islamului de la noi din ţară.

„Adevărul“ demarează o campanie despre comunitatea musulmană din România. Pe lângă filmul documentar „România musulmană“, pe care îl puteţi urmări aici, pe parcursul săptămânii viitoare veţi putea citi în „Adevărul“ şi pe adevarul.ro articole despre percepţia adepţilor lui Allah cu privire la români, despre mega-moscheea de la Romexpo şi alte moschei, încă şi mai mari, pe care arabii din România plănuiesc să le construiască în jurul Bucureştiului.

În contextul în care anul 2015 a fost marcat de ciocnirea brutală dintre civilizaţia occidentală şi cea islamică (atentatele de la Charlie Hebdo, criza refugiaţilor, recentele atentate de la Paris) şi pe fondul unor dezbateri tot mai pătimaşe despre aceste fenomene, campania „România musulmană“ încearcă să aducă un plus de informaţie şi să analizeze cu obiectivitate un moment de criză mondială care afectează şi România.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite