Braşov: Nocturnă cu noroc pentru FC Braşov

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Nocturna le-a purtat noroc „stegarilor”, care s-au impus cu 2-1 (0-0) în faţa celor de la Gaz Metan Mediaş, într-o dispută contând pentru runda a 22-a a Ligii 1 la fotbal.

Într-o atmosferă de mare sărbătoare, cu jocuri de artificii şi un public entuziast, FC Braşov a învins cu mari emoţii pe Gaz Metan. Golurile braşovenilor au fost marcate de Romeo Surdu (min. 81) şi Nae Constantin (min. 87), în timp ce pentru oaspeţi a punctat brazilianul Edson (min. 84). Cu acest succes, FC Braşov a acumulat 34 de puncte, ocupând în prezent poziţia a noua a ierarhiei. Cea mai controversată fază a meciului s-a petrecut în minutul 70. Măldărăşanu a fost faultat în careu, centralul Berbecaru a dictat penalty, însă asistentul Şovre a intervenit şi a anulat lovitura de pedeapsă, enervându-i la culme pe „stegari”, care au protestat vehement. Ca urmare a acestei faze, tehnicianul Răzvan Lucescu a fost trimis în tribune. 

Răzvan Lucescu a trimis pe teren următoarea formulă: Coman – Rui Duarte, N. Constantin, B. Nicolae – Cristescu (min. 64 P. Adriano), Măldărăşanu, Ilyes, C. Munteanu (min. 78 Dedu) – Buga (min. 5 Hadnagy), Surdu.

Cristi Pustai a mizat pe: Vâtcă – Lazăr, Markovic, Hoban (min. 82 Oliveira) – Edson, Kubala, Todea, Pârvulescu (min. 76 Buzean) – Dudiţă, Boaru, Prodan (min. 86 Zaharia). 



Răzvan Lucescu, iritat de arbitraj

La finalul confruntării dintre FC Braşov şi Gaz Metan, tehnicianul gazdelor, Răzvan Lucescu, a subliniat: „Cred că a fost un joc în totalitate la discreţia noastră. Am întâlnit un adversar redutabil, care a luptat pentru fiecare minge.  Până la faza deschiderii scorului, oaspeţii nu au avut nicio oportunitate de a înscrie. Sunt convins că a fost penalty la faultul asupra lui Măldărăşanu. Faptul că am ratat mult în prima repriză, ne-a complicat situaţia în actul secund. Avem în continuare probleme la finalizare şi nu reuşim să înscriem din situaţii clare”.

Pustai este resemnat


De partea cealaltă, Cristi Pustai a punctat: „A fost un meci foarte frumos, aprig disputat, în care s-a dovedit că în fotbal se poate trece uşor de la agonie la extaz. Ne-am dorit să luăm măcar un punct, dar nu ne-a ieşit. Asta este, trebuie să mergem mai departe. De la meci la meci, şansele noastre de a rămâne în Liga 1 se micşorează. Vom încerca în viitor să ne îmbunătăţim situaţia în clasament, dar suntem conştienţi că nu ne va fi uşor”. 

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite