Tăriceanu: Serviciile îşi extind câmpul tactic în zona justiţiei. A venit timpul să punem lucrurile în regulă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, a susţinut joi seara, la TVR 1, că „serviciile secrete îşi extind câmpul tactic în zona justiţiei”, fiind necesar un control mai strict al acestora prin comisiile parlamentare.

Preşedintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, îşi continuă discursul critic la adresa serviciilor de informaţii din România. 

„Seviciile îşi extind câmpul tactic în zona justiţiei. E nevoie de o revenire la normalitate (...) Atât timp cât comisia de supraveghere a SRI nu îşi face treaba, e evident că se ajunge la o degradare a acestei situaţii (...)  Graniţa care trebuia respectată a fost depăşită. A venit timpul să punem lucrurile în regulă”, a spus Tăriceanu.

Liderul ALDE nu a fost nemulţumit doar de acest aspect. Acesta a precizat că nu e adeptul vizitelor dese la Palatul Cotroceni, în perioada guvernării tehnocrate nedorin „să-şi facă abonament“ pentru acest loc, în condiţiile în care trebuia să fie prezent la fiecare depunere de jurământ. 

„Am tot fost la Cotroceni, fiindcă erau miniştri care depuneau jurămintele. Fiindcă în Cabinetul Cioloş se schimbau miniştri în fiecare săptămână, am realizat că ar trebui să-mi iau abonament la Palatul Catroceni. Aşa că am refuzat! Aveam lucruri mai importante de făcut!”, a precizat Călin Popescu-Tăriceanu

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite