SURSE. Pensiile militare sub 2.500 de lei vor fi mărite

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Militari români reveniţi din Afganistan. FOTO Bianca Neagu / MAPN / Arhivă
Militari români reveniţi din Afganistan. FOTO Bianca Neagu / MAPN / Arhivă

Potrivit unor surse politice, Guvernul intenţionează mărirea pensiilor militare sub 2.500 de lei cu aproximativ 2.6%. Noul ministru al Apărării, Vasile Dîncu, a anunţat modificări legislative, dând asigurări într-o întâlnire cu reprezentanţii militarilor că va avea în vedere creşterea calităţii vieţii militarilor.

Pensiile militare sub 2.500 lei vor fi majorate cu 2.6%, au declarat surse guvernamentale pentru „Adevărul”. 

Şi ministrul Apărării, Vasile Dîncu, a anunţat modificările legislative în vederea creşterii calităţii vieţii militarilor. 

„Vreau să vă informez că unul dintre principiile de bază ale mandatului pe care mi l-am asumat la conducerea MApN este legat de calitatea vieţii militarilor şi a familiilor acestora, atât a celor în activitate, cât şi a celor aflaţi în rezervă sau în retragere. Vă asigur că vă puteţi baza pe buna noastră credinţă, a mea şi a echipei de conducere a instituţiei. Vom căuta, împreună cu dumneavoastră, soluţii pragmatice şi realiste pentru  problemele pe care le întâmpinaţi”, a declarat ministrului Apărării Naţionale cu reprezentanţi ai militarilor în rezervă şi retragere, potrivit unui comunicat de presă. 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite