Soţul lui Clotilde Armand a fost reprimit în USR, după ce fusese exclus în 2016. Reacţii critice în partid

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sergiu Moroianu
Sergiu Moroianu

Comisia de Arbitraj a USR a decis să-l reprimească pe Sergiu Moroianu în partid. Potrivit unor surse politice, votul a fost strâns: cinci „pentru“ şi patru „împotrivă“. Sergiu Moroianu, soţul lui Clotilde Armand, a fost exclus din USR în decembrie 2016, după ce a intrat în conflict cu Nicuşor Dan. Reprimirea lui Moroianu în partid a stârnit reacţii critice.

Pe grupul de comunicare al partidului, Roxana Wring, preşedintele USR Bucureşti, a scris: „Avem o problemă cât casa şi trebuie să o rezolvăm“. „Păun este susţinut în USR de Roxana Wring, apropiată de ONG-urile din reţeaua Soros“, scria Sergiu Moroianu în decembrie 2016.

wring
wring

Sergiu Moroianu a fost exclus din USR în decembrie 2016, imediat după alegerile parlamentare. Moroianu l-a acuzat la acea vreme pe Matei Paun, coordonatorul campaniei electorale a USR şi unul dintre apropiaţii lui Nicuşor Dan, că a orchestrat o campanie de denigrare şi sabotaj la adresa lui Clotilde Armand. Între timp, conducerea USR a fost preluată de Dan Barna, iar Clotilde Armand a obţinut, în urma unui vot intern, un loc eligibil la alegerile europarlamentare.

Politică



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite