Ponta: Dacă se va retrage Dragnea, nu o să vin eu la conducerea PSD

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Liviu Dragnea şi Victor Ponta FOTO Mediafax
Liviu Dragnea şi Victor Ponta FOTO Mediafax

Fostul premier şi preşedinte al PSD, Victor Ponta, spune că nu va reveni la conducerea partidului dacă scaunul va fi lăsat liber de Liviu Dragnea, însă regretă că şi-a dat demisia din funcţia de prim-ministru.

„Dacă se va retrage domnul Dragnea, o să vină altcineva la conducerea PSD. Nu eu. Eu cu Liviu nu jucăm ping-pong cu PSD, i-l dau eu lui, el mie. Totuşi, noi doi în ultimii şase ani am condus PSD şi la lucruri bune, la victorii, şi la înfrângeri. Ne-am făcut împreună treaba pentru PSD şi ne-am făcut-o mai bine decât alţii", a spus Victor Ponta, întrebat dacă va reveni în funcţia de preşedinte al PSD, dacă Liviu Dragnea se va retrage.

Ponta regretă însă că şi-a dat demisia din funcţia de premier. „Îmi manifest un mare regret faţă de oamenii pe care i-am dezamăgit. Este vorba nu doar de parlamentarii noştri care au votat Guvernul, e vorba de milioane de oameni care au votat în 2012. Eu am candidat să fiu prim-ministru în 2012 şi evident că mă simt vinovat faţă de cei care m-au votat să fiu prim-ministru'“, a mai spus Ponta.

Liviu Dragnea a preluat preşedinţia interimară a PSD după ce Victor Ponta şi-a dat demisia. Ulterior, ]n cadrul unui Congres, Liviu Dragnea a fost ales şef al PSD cu mandat plin, iar Ponta a pierdut toate funcţiile din PSD.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite