Ponta iese la atac: „Băsescu şi Iohannis au făcut campanie murdară. Unul are patima puterii, altul a funcţiilor“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Premierul Victor Ponta, candidatul PSD la alegerile prezidenţiale, a declarat marţi, de la Iaşi, că vede dezvăluirile preşedintelui Traian Băsescu drept atacuri de campanie. Cu acest prilej, l-a atacat şi pe Klaus Iohannis, candidatul ACL.

Principalele declaraţii ale premierului Victor Ponta: 

În 2014 voi câştiga alegerile. E o mizerie tipică unei campanii electorale, românii trebuie să decidă ceva pentru viitor, dacă să aleagă un preşedinte ca Iohannis care să păstreze un mod murdar de a face politică, atacuri sub centură, aşa-zise dezvăluiri sau o viziune pentru România, dacă USL, un proiect început în 2012, poate fi dus mai departe.

Cred că problemele morale ale celor doi, ale domnului Băsescu şi ale lui Iohannis – care l-a înjunghiat pe la spate pe Antonescu şi i-a dat PNL pe tavă domnului Blaga dovedesc că nu vor să schimbe nimic după zece ani, că vor să rămânem într-o ţară în care calomnia este singura armă. Eu sunt destul de călit şi decis în ce vreau să fac pentru România şi cred că alianţa publică dintre Băsescu şi Iohannis limpezeşte ofertele pe care românii le au în faţă. O să mergem la vot. Vreau ca românii să decidă la vot. Niciodată nu voi folosi problemele cu justiţia ale domnului Iohannis.

Meleşcanu a pronunţat un punct de vedere clar, cred că şi domnul Maior trebuie să facă asta. Folosirea instituţiilor statului în campanie e nu doar imoral, ci şi ilegal. Le mulţumesc celor care nu au acceptat să folosească justiţia în campanie. Băsescu şi Iohannis sunt apărătorii puterii şi funcţiilor pe care şi le doresc doar pentru ei doi. Statul român, instituţiile fundamentale au rezistat acestui atac disperat şi vor rezista în continuare. Eu îmi văd mai departe de campanie, le spun oamenilor ce vreau să fac pentru România, iar metodele de campanie ale domnului Băsescu şi Iohannis sunt sigur că le vor aduce mai puţine voturi. De câte ori m-a atacat Băsescu, am fost mai puternic! Acum că mă atacă Băsescu şi Iohannis, sunt de două ori mai puternic!

Nu mă interesează casele, maşinile scumpe.

Bine că se termină acest moment jenant din istorie, asta e concluzia.

Pe aceeaşi temă:

VIDEO Traian Băsescu: Victor Ponta a fost ofiţer acoperit SIE în perioada 1997-2001. Meleşcanu l-a protejat

Lista categoriilor de informaţii secrete din SIE, postată de Turcescu imediat după dezvăluirile lui Băsescu

Cum a reacţionat Robert Turcescu, după ce a aflat că nu va fi pus sub acuzare pentru deconspirare

De ce tac autorităţile în cazul Turcescu?

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite