Iohannis, despre propunerea lui Silaghi la ministerul Transporturilor: „L-am propus pe criteriul că aşa am hotărât în partid"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Prim-vicepreşedintele PNL, Klaus Iohannis, a declarat joi că Ovidiu Silaghi a fost propunerea PNL pentru funcţia de ministru al Transporturilor pentru că aşa s-a hotărât la nivel de partid, completând că Silaghi a fost un ministru bun.

„Domnul Silaghi a mai fost ministru şi a fost un ministru bun. Faptul că nu a mai fost cooptat în cabinetul Ponta 2, de după alegerile parlamentare, s-a datorat faptului că a avut o problemă specifică ANI, care a fost rezolvată între timp", a declarat Iohannis.

Întrebat care au fost criteriile avute în vedere în alegerea lui Ovidiu Silaghi la Ministerul Transporturilor, Iohannis a răspuns, scurt: „Că aşa s-a hotărât în partid".

Klaus Iohannis a condus şedinţa PNL în care s-a făcut propunerea pentru postul de ministru al Transporturilor, Crin Antonescu fiind plecat într-o vizită în SUA. Întrebat dacă a fost dificil să prezideze şedinţa PNL, primarul Sibiului a răspuns că este obişnuit cu astfel de şedinţe. „Ca să conduc o şedinţă nu este greu, sunt obişnuit să conduc întâlniri de tot felul şi nu a fost nicio problemă, dar nici nu am avut ambiţia să îi ţin locul ca şi imagine, dacă la asta v-aţi referit".

Ovidiu Silaghi a fost ales marţi de Biroul Politic Naţional al PNL, cu 47 de voturi „pentru“ şi cinci „împotrivă“, drept succesorul lui Relu Fenechiu în fruntea Ministerului Transporturilor.

După terminarea şedinţei PNL, Iohannis a declarat că el a fost cel care l-a propus pe Silaghi la Ministerul Transporturilor, după o consultareb prealabilă cu preşedintele PNL, Crin Antonescu.

Materiale pe aceeaşi temă:

Silaghi, urmaşul lui Fenechiu

Baronii PNL au sărit la gâtul lui Chiţoiu

Victor Ponta: Preşedintele mă va informa până la sfârşitul săptămânii dacă e de acord cu numirea lui Silaghi la Transporturi

 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite