Gabriela Vrânceanu Firea: Cel mai bine ar fi ca USL să se rupă în martie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gabriela Firea
Gabriela Firea

Vicepreşedintele PSD Gabriela Vrânceanu Firea crede că luna martie ar fi cel mai indicat moment pentru ruperea USL, dacă se va ajunge în această situaţie, în condiţiile în care la mijlocul lunii aprilie începe campania electorală pentru alegerile europarlamentare

„Cel mai bine ar fi în luna martie. În aprilie începe campania pentru europarlamentare şi avem nevoie de o situaţie clară. Să ştiu pe picior joc, ca să zic aşa”, a spus Firea, într-o emisiune la Antena 3.

Vicepreşedintele PSD a mai spus că în şedinţele de partid au mai fost colegi care au propus ruperea USL.

"Eu personal am spus că-l votez pe Crin Antonescu, pentru că îl respect, îl apreciez, îl stimez, l-am avut invitat la zeci de emisiuni, ştiu că este un om inteligent, este un om respectabil, un candidat redutabil. Dar acum - de exemplu vorbesc despre organizaţia mea de la Ilfov, PSD Ilfov, ca preşedinte - colegii mei nu au aceleaşi sentimente", a adăugat Gabriela Vrânceanu Firea.

Totodată, cicepreşedintele PSD i-a acuzat pe liberalii au încălcat protocolul USL.

„Liberalii, din prima zi au încălcat protocolul USL. Nu ştiu ce e atât de greu să respecte un protocol, dar pun în pericol întregul proiect USL pentru aceste orgolii locale. USL-ul fost pus în pericol de nişte orgolii punctuale, provinciale, dacă vreţi”, a mai declarat Firea.

Alte articole pe aceeaşi temă:

Parlamentarii au scos Legea amnistiei de pe ordinea de zi. Cum au încercat aleşii să-i scape pe marii corupţi

Parlamentul votează astăzi eliberarea puşcăriaşilor. PDL: Vor să-l scape pe preafericitul sinucigaş Năstase. PNL, PDL şi PPDD vor vota împotrivă

Zeci de lideri patronali au aderat la Corpul Profesioniştilor în Lobby

Lobby puternic pentru Regiunea nr. 9. Liviu Dragnea: „Singura regiune posibilă cu două judeţe este Dobrogea“

Legea minelor a trecut de comisii, în forma convenită în USL

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite