De-a datul afară din PDL - Raluca Turcan: PDL nu o dă afară în acest moment pe Elena Băsescu. Fiica preşedintelui: „M-am liniştit“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Elena Basescu Conventia PDL

Raluca Turcan, vicepreşedintele PDL şi deputat de Sibiu, a infirmat vineri zvonurile potrivit cărora partidul şi-ar fi propus să o dea afară pe Elena Băsescu, care a declarat că va candida la europarlamentare şi fără sprijinul PDL. În replică, mezina preşedintelui a postat pe contul său de Facebook un mesaj în care mărturiseşte, ironic, că „s-a liniştit acum când Raluca m-a asigurat că PDL nu are ca obiectiv «în acest moment» să mă dea afară“.

„PDL nu are în acest moment ca obiectiv să o dea afară pe doamna Elena Băsescu. Nu asta este preocuparea PDL, ci dimpotrivă, PDL vrea să îşi aducă într-o echipă puternică toţi oamenii care au un cuvânt de spus în societatea românească“, a precizat Raluca Turcan.

Vicepreşedintele PDL a fost întrebată, vineri, într-o conferinţă de presă, în legătură cu informaţii din media privind o eventuală sancţionare a Elenei Băsescu, după ce aceasta a declarat că va candida la alegerile europarlamentare chiar şi fără sprijinul PDL.

„(...) Din câte am auzit, şi din declaraţiile doamnei Elena Băsescu, dumneaei a câştigat mandatul de parlamentar european independent. Deci nu văd de ce ar fi un pericol în cazul în care dumneaei nu mai are nevoie de PDL să îşi reînnoiască mandatul“, a spus Turcan.

Ea a continuat afirmând: „Îi urez mult succes şi în calitate de independent“.

Elena Băsescu versus Raluca Turcan

„M-am liniştit acum cand Raluca m-a asigurat că PDL nu are ca obiectiv «în acest moment» să mă dea afară şi că pot rămâne momentan în partidul în care ea a venit după ce Traian Basescu era deja Preşedinte şi câstigase toate bătăliile electorale. Sunt mândră de faptul că sunt susţinută de unul dintre cei mai puternici lideri ai actualei conduceri, o femeie care a ajuns la vârful politicii pe propriile picioare, fără sprijinul domnului Stolojan ori al lui Traian Băsescu, al cărui purtător de cuvânt a fost soţul ei, înainte de a deveni consilierul de imagine al unor membri marcanţi PNL ori PC“, a precizat Elena Băsescu pe contul său de pe Facebook.

Într-un interviu acordat  agenţiei Agerpres, fiica preşedintelui Traian Băsescu, europarlamentarul Elena Băsescu, a anunţat că va candida cu siguranţă la europarlamentare şi fără susţinerea PDL.

„Eu nu am fost susţinută de PDL nici în 2009 să candidez pentru un mandat de europarlamentar. Asta nu m-a împiedicat şi nu mă va împiedica nici acum să candidez. Voi candida cu siguranţă„, a spus Elena Băsescu.

Politică



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite