De ce taci complice, domnule preşedinte Băsescu?

0
0
Publicat:
Ultima actualizare:
ponta basesc

Românii au dreptul la o informare corectă pe marginea unui subiect menţinut în mod ridicol de PSD. Este motivul pentru care instituţia Preşedinţiei trebuie să comunice oficial, conform obligaţiei legale, adevărul în legătură cu imaginata vizită de la Vila Lac 3 a lui Klaus Iohannis, invocată de premierul Victor Ponta.

Tăcerea complice a lui Traian Băsescu este o dovadă în plus, dacă mai era nevoie, că există un blat politic premier-preşedinte. Din 2008 până în prezent, nu a existat nicio întrevedere privată, de care să nu ştie publicul, între Klaus Iohannis şi Traian Băsescu.

Însă eu sunt siderată, ca cetăţean şi ca om politic, de faptul că în fiecare zi premierul Victor Ponta demonstrează că este doctor în emiterea de informaţii false. Mă întreb de câte ori a mai minţit înainte, pentru că o face cu multă seninătate şi lejeritate. Este hilar din acest punct de vedere modul în care se raportează premierul la ceilalţi. Dacă şi-a câştigat această etichetă a minciunii, crede că trebuie să o aibă toţi ceilalţi şi că aceasta este singura şansă de reuşită în politică. Victor Ponta are un singur scop atunci când minte cetăţenii, să minimalizeze dimensiunea neputinţei sale de a guverna.

Tânăr, dar îmbătrânit de metehnele vechiului pesedist, care minte, în loc să guverneze şi care supune populaţia din România la o soluţie de supravieţuire, nu de bunăstare, Victor Ponta ar trebui să răspundă la câteva întrebări: chiar vă este imposibil să înţelegeţi că există şi oameni în politică, precum Klaus Iohannis, care nu mint? Puteţi să acceptaţi că există un om politic în România, întâmplător candidatul ACL la Preşedinţie, care spune adevărul şi nu minte poporul ca dumneavoastră şi ca adulatorii dumneavoastră?

Pe o scara de la 1 la 5, cam cât de naivi credeţi că sunt românii? Asta pentru că minciuna, în forma agravantă pe care o folosiţi, înseamnă subestimarea totală a celor care vă şi ne aleg.

Articol publicat şi pe www.alinagorghiu.ro

Opinii


Ultimele știri
Cele mai citite