Băsescu, despre graţierea lui Becali: „Ministrul Justiţiei, vărul lui Ponta, mi-a  trimis aviz negativ. Iată-l!”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gigi Becali i-a trimis lui Traian Băsescu mai multe cereri de graţiere FOTO Mediafax
Gigi Becali i-a trimis lui Traian Băsescu mai multe cereri de graţiere FOTO Mediafax

Preşedintele Traian Băsescu a vorbit, în timpul emisunii "Sub semnul întrebării", difuzate de B1TV, despre graţierea lui Gigi Becali. Preşedintele a arătat avizul negativ primit de la Minsiterul Justiţiei şi a evitat să spună dacă intenţiona să-l graţieze pe patronul echipei Steaua.

"Ponta e mincinos când spune că el l-ar graţia în locul meu pe Gigi Becali. Ministrul Justiţiei mi-a trimis un aviz negativ în care se arată ca nu se impune graţierea lui Becali. Iar el iese după acest aviz şi spune că l-ar graţia”, a spus Băsescu la B1, arătând documentul primit de la Justiţie.

"Ponta e mincinos când spune că el l-ar graţia în locul meu pe Gigi Becali. Pe data de 13 ianuarie,ministrul Justiţiei mi-a trimis un aviz negativ în care se arată ca nu se impune graţierea lui Becali. Iar Ponta iese după acest aviz şi spune că l-ar graţia. Vărul lui Ponta, ministrul Justiţiei, mi-a trimsi că nu e de acord cu graţierea lui Becali. Mă îndoiesc că Ponta n-a ştiut de avizul negativ", a spus Traian Băsescu la B1TV.

Întrebat dacă a luat în calcul graíerea lui Gigi Becali, Băsescu a răspuns: "N-are rost să mai discutăm la ce mă gândeam".

În urmă cu câteva zile, premierul Victor Ponta vorbea despre avizul Ministerului Justiţiei. ”Există o cerere la Ministerul Justiţiei. Ministrul m-a informat. Va lua o decizie. Dacă aş fi ministrul Justiţiei, aş propune preşedintelui. Dar nu sunt. Decizia aparţine ministrului Justiţiei",  spunea  Victor Ponta, la Antena 3. Aseară, Ponta spunea: "Din punct de vedere uman, cred că Gigi Becali trebuie graţiat."

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite