VIDEO Dihonie în PSD: Vanghelie a înjurat o echipă de paparazzi, convins că este urmărit de oamenii lui Ghiţă şi ai lui Ponta

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Marian Vanghelie i-a ameninţat pe jurnalişti cu spitalizarea FOTO Adevărul
Marian Vanghelie i-a ameninţat pe jurnalişti cu spitalizarea FOTO Adevărul

Edilul sectorului 5 al Capitalei, Marian Vanghelie, a avut o reacţie violentă în momentul în care a observat că este urmărit de paparazzi. După ce bodyguarzii săi au blocat maşina jurnaliştilor, Vanghelie a început să lovească cu pumnii în autoturism şi să înjure ca la uşa cortului.

UPDATE Jurnalistul Robert Turcescu a scris pe pagina sa de Facebook că filmarea cu Marian Vanghelie ar fi veche de două luni.

Filmarea cu Vanghelie e o «conserva». Adica a fost facuta acum doua luni, cel putin. Stiu de la unul dintre protagonisti. De ce e difuzata abia acum? Asa numai aia de la WOW Biz stiu! Sau nici ei?”, a scris Turcescu pe Facebook.

Marian Vanghelie a fost filmat de către paparazzi în timp ce lua cina cu actuala sa iubită, Oana Niculescu Mizil, şi cu soţii Mircea şi Mihaela Geoană, la un restaurant cu specific asiatic, din zona Floreasca. Potrivit jurnaliştilor de la WOWbiz.ro, cina a fost stropită cu băuturi fine.

La ieşire din local, Vanghelie a fost avertizat că a fost surprins de paparazzi. În timp ce jurnaliştii WOWbiz.ro îi filmau pe soţii Geoană, Vanghelie a pornit pe urmele lor, iar la o intersecţie mai întunecată i-a ordonat şoferului să blocheze maşina jurnaliştilor. Nervos, edilul s-a dat jos de pe scaunul din dreapta şi s-a dezlănţuit:

Marian Vanghelie: Ce e, mă, de ce ne urmăriţi?

Paparazzi: Bună seară. Cine va urmăreşte? Nu v-am urmărit.

M.V.: De ce ne urmăriţi, mă? Băă, îl arestăm pe Ghiţă?!!, Bă, f...ti m..tii m..îi!? Îl arestăm pe Ghiţă, mă? Fu..va m..ţii-n gură cu Ghiţă şi cu Ponta al vostru! Băă, ştii ce să.. 'm...îţi rupem picioarele, mă! Fii atent ce-ţi spun: că am şapte maşini pe voi acum, am trimis! Dacă va mai prind o dată, va bag în spital!

P: Ne scuzaţi.

M.V. Băă, da-te dracu-n m..ţii m..îi!

Pentru a fi mai convingător, Marian Vanghelie a lovit maşina jurnaliştilor cu pumnii şi picioarele.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite