Vanghelie: Ghiţă este în spatele paparazzilor şi îi face probleme lui Ponta. Spun mai multe după campanie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Marian Vanghelie a reacţionat foarte urât atunci când a dat nas-n nas cu paparazzi FOTO Arhiva Adevărul
Marian Vanghelie a reacţionat foarte urât atunci când a dat nas-n nas cu paparazzi FOTO Arhiva Adevărul

Vicepreşedintele PSD Marian Vanghelie l-a acuzat pe colegul său de partid, Sebastian Ghiţă, că i-a pus pe paparazzi să-l urmărească. Vanghelie a spus că va regla conturile cu patronul România TV după campania electorală.

Marian Vanghelie a fost întrebat de a ce i-a bruscat pe jurnaliştii care l-au urmărit la restaurant. . „Nu erau jurnalişti .Nu erau colegii dvs. Este o firmă din Voluntari. Maşina este o firmă din Voluntari, judeţul Ilfov. Această firmă se ocupă cu alte lucruri, n-au oameni care să se ocupe de presă. Sunt bine informat, am vrut să transmit un mesaj. Am fost urmărit de la 10 dimineaţă de patru maşini, iar seara am fost să mănânc, iar ei s-au interesat acolo ce am mâncat. Dacă îi vedeaţi pe aceşti paparazzi de doi metri tunşi scurt, cred că vă speriaţi. Să daţi pozele cu ei, eu sunt la jumatea lor. O să revin, dacă este nevoie, la momentul potrivit, cu mai multe detalii şi cum se ocupă şi aşa-zişii paparazzi din România şi cum sunt plătiţi, şi ceea ce se întâmplă în România, şi cum folosesc în anumite momente anumite persoane, date pe care încearcă să le obţină despre anumiţi oameni politici şi când doresc să le trimită la anumite instituţii abilitate sub formă de informaţii şi aşa mai departe", a afirmat vicepreşedintele PSD.

După finalul şedinţei, Vanghelie a spus, fără ocolişuri, că Sebastian Ghiţă este în spatele filmărilor. „Îmi menţin problema vizavi de domnul Ghiţă. Îmi menţin ceea ce am spus, cred că e în spatele acestor acţiuni este domnul Ghiţă. A fost o scăpare firească la nervi. Este clar că această filmare a fost făcută acum o săptămână şi a fost dată în acest moment. Cred că am avut ghinion să pic în contextul acestui scandal. După campanie, vă asigur că vă spun cum stau lucrurile de fapt. Am zis şi de domnul Ponta, ce naiba, dar mai la final, era o adăugire. Cred că Ghiţă îi creează probleme lui Ponta“, a spus Vanghlie.

Edilul sectorului 5 al Capitalei, Marian Vanghelie, a avut o reacţie violentă în momentul în care a observat că este urmărit de paparazzi. După ce bodyguarzii săi au blocat maşina jurnaliştilor, Vanghelie a început să lovească cu pumnii în autoturism şi să înjure ca la uşa cortului.

Marian Vanghelie a fost filmat de către paparazzi în timp ce lua cina cu actuala sa iubită, Oana Niculescu Mizil, şi cu soţii Mircea şi Mihaela Geoană, la un restaurant cu specific asiatic, din zona Floreasca.

La ieşire din local, Vanghelie a fost avertizat că a fost surprins de paparazzi. În timp ce jurnaliştii WOWbiz.ro îi filmau pe soţii Geoană, Vanghelie a pornit pe urmele lor, iar la o intersecţie mai întunecată i-a ordonat şoferului să blocheze maşina jurnaliştilor. Nervos, edilul s-a dat jos de pe scaunul din dreapta şi s-a dezlănţuit:

Marian Vanghelie: Ce e, mă, de ce ne urmăriţi?

Paparazzi: Bună seară. Cine va urmăreşte? Nu v-am urmărit.

M.V.: De ce ne urmăriţi, mă? Băă, îl arestăm pe Ghiţă?!!, Bă, f...ti m..tii m..îi!? Îl arestăm pe Ghiţă, mă? Fu..va m..ţii-n gură cu Ghiţă şi cu Ponta al vostru! Băă, ştii ce să.. 'm...îţi rupem picioarele, mă! Fii atent ce-ţi spun: că am şapte maşini pe voi acum, am trimis! Dacă va mai prind o dată, va bag în spital!

P: Ne scuzaţi.

M.V. Băă, da-te dracu-n m..ţii m..îi!

Pentru a fi mai convingător, Marian Vanghelie a lovit maşina jurnaliştilor cu pumnii şi picioarele.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite