Victor Ponta, acuzat că a încălcat drepturile de autor ale unui fotograf

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Într-o postare pe Facebook, fotograful Adrian Pîclişan îi transmite purtătorului de cuvânt al Guvernului, Mirel Palada, că premierul Victor Ponta a postat pe contul site-ului de socializare o fotografie care îi aparţine şi pentru care nu i s-a cerut permisiunea preluării.

Pe pagina de Facebook a primului ministru Victor Ponta a fost postată o fotografie cu Vasile Blaga şi Klaus Iohannis, cu un text în care premierul îl atacă pe candidatul liberal la preşedinţie.

"Domnul Iohannis spune că vrea să aducă 10 ani de prosperitate pentru România. Dar, în acelaşi timp, s-a aliat şi vrea să facă guvern cu oamenii lui Traian Băsescu. Adică, pentru a fi mai clar, vrea să refacă economia României folosindu-se de cei care au distrus-o în perioada 2009-2012", precizează Victor Ponta pe Facebook.
image

Numai că fotografia care ilustrează textul este publicată de Mediafax (foto), iar fotograful care a realizat-o i-a transmis purtătorului de cuvânt Mirel Palada, că "atunci când mai foloseşte o imagine care nu-i aparţine (Victor Ponta - n.r.) să citeze măcar sursa sau locul de unde a luat-o".

Evenimente



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite