Lia Olguţa Vasilescu se mărită. Petrecerea are loc la „Chicago“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Mediafax
FOTO Mediafax

Deputatul PSD Lia Olguţa Vasilescu şi preşedintele Comisiei de control SRI, senatorul Claudiu Manda, merg astăzi, de Dragobete, în faţa Stării Civile pentru a se căsători, petrecerea având loc la restaurantul Chicago, din Craiova.

Olguţa Vasilescu şi vicepreşedintele Senatului Claudiu Manda se cunosc din 1997 şi au, fiecare, un copil din căsătoriile anterioare. Cei doi îşi vor uni destinele în Sala Mare a Primăriei Craiova, cununia civilă fiind oficiată de primarul Mihail Genoiu. Viitorii soţi vor urma să devină parteneri şi în acte oficiale începând cu ora 16:00, după care vor sărbători alături de familie şi apropiaţi la localul Chicago Pub (fostul club Krypton Sky), potrivit Libertatea.

Clubul are capacitate de maximum 100 de locuri şi nu dispune de bucătărie proprie, aşa că proprietarul acestuia va apela la bucătarii restaurantului pe care îl deţine în Craiova. Preţurile localului nu sar peste medie. Astfel, un suc costă în jur de 6 lei, un cocktail, 15 lei, iar paharul de vin, minimum 12 lei, în funcţie de soi şi de producător. 

De asemenea, pe 30 martie 2019, Lia Olguţa Vasilescu şi Claudiu Manda se vor cununa şi religios, urmând ca petrecerea să aibă loc la Riviera Ballroom, un cort special amenajat pentru astfel de evenimente, potrivit sursei anterior menţionate.

Lia Olguţa Vasilescu şi Claudiu Manda se află fiecare la cea de-a doua căsătorie, ea divorţând de Ovidiu Wlassopol şi el de Adina Turcu. Ceremonia religioasă ar urma să fie organizată în această primăvară. „Naşii vor fi nişte prieteni, respectiv un fost secretar de stat Ovidiu Flori. Va fi o petrecere la care vor fi invitaţi foarte mulţi prieteni şi colegi apropriaţi”, au mai precizat surse pentru Mediafax.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite