Incendiu în Bamboo: Fondatorul clubului a postat pe Facebook o fotografie din club cu un trabuc în mână dupa ce Legea antifumat intrase în vigoare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fondatorul şi cel care controlează firma care deţine clubul Bamboo, italianul Joshua Castellano, apare într-o fotografie în care ţine în mână un trabuc în interiorul localului, imaginea fiind publicată pe Facebook după intrarea în vigoare a legii care interzice fumatul în spaţii închise.

Italianul Joshua Castellano a publicat pe data de 7 mai 2016 o fotografie în care apare ţinând în mână un trabuc în timp ce se afla în interiorul unui club ce pare a fi chiar Bamboo, notează agenţia HotNews. Amintim că legea anti-fumat a intrat în vigoare pe data de 17 martie 2016.

După incendiul din clubul Bamboo, o martoră a declarat presei că în local s-a fumat toată noaptea,  în ciuda avertismentelor date de ospătari. 

Un incendiu puternic a izbucnit sâmbătă dimineaţă la clubul Bamboo din Capitală, în urma căruia 38 de persoane au fost rănite, potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU). Clădirea a fost distrusă în totalitate, iar până în acest moment nu se cunosc cauzele incendiului, nici dacă în interior au rămas persoane blocate. Procurorii de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti au deschis dosar penal pentru distrugere.

Pe de altă parte, viceprimarul Sectorului 2 Dan Cristian Popescu a declarat că nu exista o autorizaţie de funcţionare pentru Clubul Bamboo, iar în această lună urma să fie amendat pentru a doua oară şi să-i fie suspendată activitatea. Acesta a precizat însă că planul de acţiune la incendiu al clubului era avizat de ISU.

Totuşi, avocaţii administratorilor clubului Bamboo susţin că acesta avea toate documentele necesare funcţionării, conform normelor legale, că au fost respectate toate reglementările privind căile de acces şi de evacuare şi că toate dotările în caz de incendiu au fost funcţionale, după cum demonstrează şi numărul mic de persoane care au necesitat îngrijiri medicale şi faptul că acestea nu au suferit răni grave. De asemenea, aceştia au negat faptul că în trecut clubul a fost amendat pentru că au fost descoperite nereguli. 

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite