ANI: Un poliţist de la IPJ Brăila nu poate justifica 135.988 de lei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
ANI
ANI

Agenţia Naţionalã de Integritate a constatat existenţa unei diferenţe nejustificate, în cuantum de 135.988 lei, între averea dobânditã şi veniturile realizate de cãtre Virgiliu Bogdan Zotoi în perioada exercitãrii funcţiei publice, potrivit unui comunicat de presă al instituţiei. Bărbatul este funcţionar public cu statut special de ofiţer de poliţie în cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brãila.

Agenţia Naţionalã de Integritate a sesizat Comisia de cercetare a averilor din cadrul Curţii de Apel Galaţi, în vederea începerii acţiunii de control cu privire la modificãrile patrimoniale intervenite şi veniturile realizate în perioada exercitãrii funcţiei de cãtre Zotoi. 

Inspectorii arată că persoana evaluatã a fost informatã despre declanşarea procedurii de evaluare, drepturile de care beneficiazã (de a fi asistat sau reprezentat de un avocat şi de a prezenta date sau informaţii pe care le considerã necesare, personal ori prin transmiterea unui punct de vedere scris), precum şi despre existenţa diferenţelor semnificative. „Virgiliu Bogdan Zotoi a depus la dosarul de evaluare un punct de vedere”, arată ANI.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite