Andrei Gheorghe a murit. Rezultatele autopsiei şi când va fi gata rezultatul testului toxicologic

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Andrei Gheorghe suferea de afecţiuni cardiace
Andrei Gheorghe suferea de afecţiuni cardiace

Din primele verificări, nu sunt indicii că moartea jurnalistului Andrei Gheorghe ar fi fost una suspectă, acesta fiind cunoscut ca suferind de afecţiuni cardiace şi având un infarct în trecut, au declarat surse judiciare, pentru Mediafax.

Anchetatorii spun că jurnalistul Andrei Gheorghe era cunoscut cu afecţiuni cardiace, suferind un infarct în trecut. Cercetările continuă în acest caz, doctorii de la Serviciul Judeţean de Medicină Legală care au efectuat autopsia, urmând să se pronunţe după ce vor primi, în aproximativ o săptămână, rezultatele testului toxicologic, au spus sursele menţionate.

Jurnalistul Andrei Gheorghe, realizator de radio a murit, luni seara, la vârsta de 56 de ani, potrivit IPJ Ilfov. Andrei Gheorghe a fost găsit decedat acasă.

Decesul a fost constatat în urma unui apel la 112, în urma căruia poliţistii s-au deplasat la o adresă din Voluntari, unde a fost găsită o persoană decedată, în baia locuinţei. Ulterior, s-a confirmat că persoana era Andrei Gheorghe, conform IPJ Ilfov.

În jurul orei 22:15, un apel la 112 anunţa că o persoană este decedată la locuinţa sa din Voluntari. Cel care a sunat era un îngrijitor. Echipajul de ambulanţă sosit la faţa locului a constatat decesul. Medicul legist a stablit că Andrei Gheorghe a murit din cauza unui stop cardio-respirator. Poliţia a deschis în acest caz un dosar de moarte suspectă.

Mesaje emoţionante pe Facebook

Ultimul mesaj al lui Andrei Gheorghe pe Facebook a fost scris în urmă cu o lună: "Totul trece. În cazul de faţă a trecut şi ultima interdicţie şi după 30 de zile vă spun iarăşi, Salutare! M-am întors şi sunt acelaşi, cu aceleaşi ocupaţii. Voi continua să trollez demnitari, medici, profesori, popi, îngeri, catedrale, antisemiţi, homofobi, legionari, negaţionişti şi alte asemenea făpturi imbecile. Cu drag, ag”. 

Fosta soţie a jurnalistului, Petruţa Gheorghe a transmis un mesaj emoţionant: “Iubitul meu care nu mai eşti aici... rămâi doar în inimile noastre. O să spun despre tine că eşti extraordinar, că ai trăit extraordinar, ai iubit şi greşit şi făcut lucruri extraordinare. Aşa erai tu, extraordinar… Aşa o să rămâi în memoria şi inimile noastre”.

"Ce a făcut Andrei Gheorghe rămâne în inimă. Îi fac o reverenţă. Cred că s-a dus spre un microfon mai bun”, a spus Răzvan Exarhu marţi dimineaţă la Rock FM.

Vlad Petreanu, realizator Europa FM: “Andrei a învăţat mii de oameni din ţara asta că părerea lor contează - şi contează şi modul în care se exprimă. Le-a dat spaţiu de emisie ascultătorilor săi şi le-a dat voie să spună practic orice în eter, ca să demonstreze că libertatea de exprimare se apără prin exercitare - şi ca să demonstreze, în acelaşi timp, că nu orice fel de exprimare e şi valoroasă. Dacă ar fi să identific acea trăsătură de caracter care să-l descrie cel mai bine pe Andrei, aceasta ar fi sinceritatea. Andrei putea fi brutal în sinceritatea lui, neplăcut, aţos, înţepător, obraznic, dar nu mi-l aduc aminte să fi făcut vreodată sluj sau compromisuri de dragul cuiva - patron, public, parteneri de afaceri. Cred că sinceritatea asta l-a izolat şi l-a şi consumat, în cele din urmă”.

Pe pagina de Facebook "Remembering Andrei Gheorghe", prietenii i-au făcut o reverenţă omului de radio şi televiziune. 

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite