Anchetă în Italia, după ce o femeie a simulat o sarcină şi a cumpărat bebeluşul unei românce pentru 20.000 de euro

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O italiancă în vârstă de 35 de ani, care a simulat o sarcină cu ajutorul unor proteze din latex, a cumpărat pentru suma de 20.000 de euro fetiţa nou-născută a unei românce, însă după trei zile a înapoiat-o pe motiv că este metisă, relatează sâmbătă presa italiană. Cele două femei şi bărbatul care a intermediat tranzacţia, un marocan, au fost arestaţi, relatează BFMTV.

Potrivit surselor citate, anchetatorii au fost alertaţi de un funcţionar public din Latina, o localitate situată la sud de Roma, care fusese contactat telefonic în februarie de cele două femei care voiau să afle cum să înregistreze un bebeluş care a fost adus pe lume acasă.

Dar acestea din urmă nu s-au prezentat la întâlnire, fapt ce a ridicat semne de întrebare.

Atunci când autorităţile au început să pună întrebări, italianca, al cărui partener de viaţă este în închisoare, a recunoscut că a cumpărat copilul nou-născut al unei românce, afirmând că a recurs la acest gest după ce a pierdut două sarcini. Totodată, ea a admis că a purtat proteze din latex pentru a simula o sarcină în faţa rudelor şi prietenilor.

Numai că atunci când a văzut că fetiţa este metisă a decis să renunţe la ea, susţinând că nu ştia cum să explice familiei culoarea pielii ei.

În acest timp, mama biologică a spus că nu vrea să păstreze copilul, care provine dintr-o scurtă relaţie cu un bărbat din Mali, care lucrează ca mediator cultural la Roma. De altfel, la acesta au găsit poliţiştii copilul.

Bebeluşul a fost lăsat în grija unor măicuţe pentru a fi dat ulterior spre adopţie, notează News.ro, însă ar putea ajunge la tatăl biologic în cazul în care el decide să recunoscă oficial copilul. 

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite