Un şofer s-a răsturnat cu maşina, în Capitală, în timp ce era urmărit de poliţişti, care au tras şi focuri de armă; bărbatul nu avea permis de conducere

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto Arhivă
Foto Arhivă

Poliţiştii din Capitală au tras mai multe focuri de armă în încercarea de a opri un şofer pe care l-au urmărit în trafic şi care, în cele din urmă, s-a răsturnat cu maşina. Poliţiştii au constatat că şoferul - un tânăr de 21 de ani - nu avea permis de conducere, iar în autoturismul acestuia au fost găsite mai multe plicuri cu materie vegetală.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Capitalei, Diana Sarca, luni seară, în jurul orei 23.00, un echipaj al Secţiei 4 Poliţie a încercat să oprească un şofer, dar acesta a refuzat, accelerând. Poliţiştii au plecat în urmărirea autoturismului, solicitând sprijin şi altor echipaje de Poliţie.

În pofida semnalelor poliţiştilor, şoferul nu a oprit, astfel că unul dintre poliţişti a tras un foc de armă în anvelope, însă nici atunci şoferul nu a oprit.

Pe Şoseaua Panduri, în zona Academiei Militare, în incercarea de a scăpa şoferul a făcut o manevră în urma căreia a lovit o bordură, masina răsturnându-se. În maşină se mai aflau trei persoane, însă niciuna nu a fost rănită.

Poliţiştii au stabilit că şoferul - un tânăr de 21 de ani - nu avea permis de conducere. De asemenea, în autoturism au fost găsite mai multe plicuri cu materie vegetală, care urmează să fie expertizate. Toate persoanele aflate în maşină au fost duse la audieri.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite