UPDATE Un taximetrist intră cu maşina pe peronul Gării de Nord. CFR: Este vorba despre un caz medical

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Taximetristul a intrat cu maşina pe unul dintre peroanele Gării de Nord FOTO captură filmuleţ
Taximetristul a intrat cu maşina pe unul dintre peroanele Gării de Nord FOTO captură filmuleţ

Un taximetrist de la compania AS cu indicativul 832 a fost filmat în timp ce conducea maşina pe unul dintre peroanele din Gara de Nord din Bucureşti. Reprezentanţii CFR S.A. spun că nu ştiu nimic despre acest incident.

UPDATE Reprezentanţii CFR S.A. au explicat că taximetristul a intrat cu maşina pe peronul Gării de Nord după ce clientul a cerut expres acest lucru, acesta având şi permisiunea conducerii gării „În maşină era o femeie care avea probleme la picior. Soţul acesteia a solicitat permisiunea ca taximetristul să o ducă pe peronul gării“, a declarat Oana Brânzan, purtătorul de cuvânt al CFR S.A.

Filmuleţul a fost postat, miercuri, pe reţelele sociale, iar în imagini este prezentat şoferul unui taxi care intră cu maşina pe unul dintre peroanele Gării de Nord. Bărbatul evită cu grijă oamenii din gară, iar în cele din urmă pleacă cu maşina de pe peron.

Un taximetrist a intrat cu maşina pe peron, în Gara de Nord

Purtătorul de cuvânt al CFR S.A., Ana Brânzan, a declarat, pentru Adevărul, că „trebuie să se intereseze în legătură cu acest lucru“, pentru că până în acest moment nu ştie nimic legat de acest incident.

Totodată, reprezentanţii companiei de taximetrie AS nu au putut fi contactaţi la numerele afişate pe site.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite