Parohul Bisericii de la Palatul Cotroceni, acuzat că a întreţinut relaţii sexuale cu un minor din „dosarul Iuga“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un prostituat din dosarul de proxenetism homosexual în care apare şi directorul OTV, Doru Iuga, susţine că a întreţinut relaţii sexuale cu preotul de la Biserica de la Palatul Cotroceni, Irineu Dogaru.

UPDATE 13.28 Societatea de avocatură care a fost angajată, astăzi, de părintele arhimandrit Irineu Dogaru să-i reprezinte interesele în justiţie, precizează, într-un comunicat transmis către Agerpres că "articolul publicat este unul mincinos, iar declaraţiile din cuprinsul său sunt pure fabulaţii". Citeşte totul aici!

UPDATE 12.57 Potrivit purtătorului de cuvânt al Patriarhiei, Constantin Stoica, Arhiepiscopia Bucureştilor a început o anchetă internă despre dezvăluirile prezentate în „Adevărul", în care un tânăr îl acuză pe parohul de la Biserica Palatului Cotroceni că a întreţinut relaţii sexuale cu el. Citeşte mai multe aici!

UPDATE, ora 12.15 Contactat telefonic în urmă cu câteva zile, parohul Bisericii de la Cotroceni acuzat de un prostituat din „dosarul Iuga" că ar fi întreţinut relaţii sexuale cu el pe vremea când era minor nu a negat că-l ştie pe băiat. El susţine că acuzaţiile nu sunt adevărate. Citeşte ce spune preotul aici!

Cristian Ştefan (18 ani) a povestit în exclusivitate pentru reporterii Adevărul faptul că în urmă cu aproximativ un an şi zece luni, când era minor, a făcut sex cu părintele Irineu de la Patriarhie. Băiatul ştia că numele de familie al monahului este Buzurin din cauză că avea acest nume la adresa de messenger, lucru pe care băiatul l-a relatat şi anchetatorilor. Procurorii nu au găsit niciun preot cu numele acesta.
Click pe imagini pentru fotogalerie!

image
image
image

Din spusele tânărului, părintele caruia i-a căzut în mreje Cristian este nimeni altul decât parohul bisericii de la Palatul Cotroceni, Irineu Dogaru. „Mi-a făcut legătura cu el un prieten. Ne-am întâlnit într-o joi-seară, pe la 21.30, în faţa Hotelului Horoscop. Io am venit cu taxiul şi mă aştepta acolo cu BMW-ul lui de serviciu. Era îmbrăcat în haine preoţeşti, dar nu avea cruce la gât. M-a întrebat cât iau pentru sex anal şi oral. I-am făcut un preţ de 350 de lei şi mi-a dat o hârtie de 100 de euro", spune băiatul.

Arhiepiscopia Bucureştilor face o cercetare internă după dezvăluirile din „Adevărul“ despre parohul de la Cotroceni acuzat de un băiat că au întreţinut relaţii sexuale

Avocaţii parohului de la Biserica de la Palatul Cotroceni: „articolul publicat este unul mincinos, iar declaraţiile din cuprinsul său sunt pure fabulaţii"

SCANDAL SEXUAL CU MINORI LA PATRIARHIE Părintele Irineu: „Despre acest băiat nu discut. Mi-e şi jenă“

EXCLUSIV Scandal sexual la Patriarhie: Unul dintre prostituaţii din dosarul Iuga dezvăluie detalii despre relaţiile sexuale cu Parohul Bisericii de la Cotroceni

Doru Iuga făcea rost de „băieţei“ pentru homosexualii bogaţi, din Bucureşti

SCANDAL CU HOMOSEXUALI Doru Iuga, directorul OTV, a fost reţinut pentru sex cu minori

„Am întreţinut relaţii sexuale anale şi orale"

Cristian susţine că preotul i-ar fi mărturisit că îi plac tipii creoli şi că e atras de el. „Am mers cu dânsul la chilia sa de la Patriarhie, care este prima pe partea stângă, după o grădină, cum intri de pe 11 Iunie. M-a dus în casă, în sufragerie şi mi-a pus un pahar cu suc. Am vorbit puţin. Vorbea exact cum vorbesc femeile, nu ca un preot, cu „puiule", cu „iubitu". După vreo zece minute m-a invitat în dormitor", spune Cristian.

Băiatul povesteşte că interiorul arăta destul de bine. „Avea totul nou: combină muzicală, un şifonier mare, două canapele, calculator cu plasmă şi televizor.M-a întrebat ce filme prefer - cu gay, cu lesbiene, cu cupluri. Avea un dulăpior sub televizor unde ţinea tot felul de CD-uri. I-am spus că vreau cu cupluri".

Citește și comentariul:
Biserica ipocrită și preoții perverși

După câteva minute, mai povesteşte băiatul, preotul s-a dezbrăcat şi au întreţinut relaţii sexuale orale şi anale. „M-a întrebat ce poziţie îmi place mai mult. El era pasiv. S-a pus capră şi în timp ce făceam sex mi-a spus să-l strig „fă", să-l scuip, să-i spun că e curva mea şi să-i dau palme peste cap. Toţi au fantezii d-astea. A durat aproximativ 25 de minute tot actul", povesteşte el.

Ştefan spune că s-au întâlnit de aproximativ şase-şapte ori, ulterior, într-un interval de două-trei luni, pentru a face sex.

Contactat de reporterii noştri, preotul a negat acuzele băiatului, spunând că sunt total false, dar nu a negat că l-ar cunoaşte. Supărat că numele său este pomeninit într-o asemenea poveste, preotul a exclamat: „Încerci să ajuţi pe cineva şi uite ce se întâmplă!“.

Rămâi pe bucuresti.adevarul.ro  pentru a asculta a doua parte a declaraţiilor băiatului.

DACĂ AVEŢI DETALII DESPRE ACEST CAZ, VĂ RUGĂM SĂ NE CONTACTAŢI PE ADRESELE DE MAIL: SILVIU.BRUMA@ADEVARUL.RO SAU BUCURESTI@ADEVARUL.RO.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite