UPDATE Dublă crimă, sâmbătă seară, în Capitală: un tânăr de origine libiană şi-a ucis iubita şi un vecin

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto MEDIAFAX Arhivă
Foto MEDIAFAX Arhivă

Un tânăr de 23 de ani, de origine libiană, şi-a ucis iubita, sâmbătă seară, după o ceartă în cuplu. Bărbatul a plecat apoi din apartament şi, pe scara blocului, a mai ucis un vecin.

UPDATE 18:20  Autorul dublei crime din Sectorul 3 a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

UPDATE 11.00  Un cetăţean libian şi-a ucis prietena în vârstă de 24 de ani, într-un apartament din Capitală, după care a plecat din locuinţă şi a înjunghiat mortal un vecin cu care s-a întâlnit pe scara blocului, pe motiv că a refuzat să îi dea o ţigară. Surse judiciare au declarat, duminică, pentru News.ro, că bărbatul, al cărui tată lucrează în cadrul Ambasadei Libiei la Bucureşti, s-ar fi aflat sub influenţa drogurilor.

Conform surselor citate, când au intrat în locuinţa tânărului anchetatorii au descoperit în apartament cadavrul tinerei. Tânărul a fost dus la audieri, unde a refuzat să dea declaraţii. El a fost reţinut pentru 24 de ore, urmând să fie dus la Tribunalul Bucureşti cu propunerea de arestare preventivă.

Tânărul ar fi consumator de droguri, iar la momentul comiterii crimelor s-ar fi aflat în stare de sevraj.

***

Potrivit ştirileprotv.ro, criminalul ar fi consumat substanţe interzise. Crimele au avut în jurul orei 19.00, în Sectorul 3 al Capitalei.

După o ceartă în cuplu, bărbatul de 24 de ani şi-a înjunghiat mortal iubita, cu un an mai în vârstă. În furia momentului, criminalul ar fi ucis şi pisica iuvitei sale. Apoi a plecat din apartament, iar pe scara blocului a întâlnit un vecin, în vârstă de 64 de ani, căruia i-ar fi cerut o ţigară. Potrivit unor martori, suspectul s-a enervat că nu a primit ţigăra şi l-a ucis şi pe vecin.

Un alt vecin din bloc a găsit cadavrul bărbatului de 64 de ani şi l-a ţinut de vorbă pe tânărul criminal până la sosirea poliţiştilor, care l-au dus la Secţia 23 pentru interogare. Poliţiştii au constatat însă că bărbatul avea un comportament ciudat, astfel că a fost dus pentru analize la Spitalul de Urgenţă Floreasca, apoi la Spitalul Alexandru Obregia, pentru mai multe investigaţii. 

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite