FOTO Bucureştiul văzut de sus în ultima zi a anului. Cum a arătat Capitala la cumpăna dintre ani

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Calea Victoriei, fotografiată de pe acoperişul blocului Romarta
Calea Victoriei, fotografiată de pe acoperişul blocului Romarta

Cu doar câteva ore rămase până la sfârşitul anului 2012, oraşul nostru freamătă, nerăbdător parcă să întâmpine noul an. Deşi mulţi bucureşteni au plecat din oraş în aceste zile, Capitala pulsează de energie şi îşi cântă improvizaţia continuă, oferind un loc pentru toţi ce o iubesc.

Un tânăr pasionat de fotografie şi de explorare urbană a surprins câteva cadre care ne arată Capitala, de sus, cu câteva ore înainte de petrecerea de Revelion. Pe timp de noapte, colorat de luminiţele de Crăciun şi însufleţită de farurile maşinilor, Bucureştiul pare un oraş mult mai iubitor ca de obicei. Bulevardele sunt aproape pustii, însă energia sărbătorilor de iarnă se simte peste tot.

Deşi are doar 17 ani, Petre Mărgineanu, elev în clasa a XI-a la Colegiul Naţional Matei Basarab din Capitală reuşeşte să transpună în imaginile sale postate pe site-ul www.locuriuitate.com viaţa oraşului în ansamblu. Cele mai aglomerate artere ale oraşului, pe care mulţi dintre noi le tranzităm zilnic, au devenit doar nişte distanţe fade care trebuiesc parcurse, însă pentru cei care se opresc puţin şi reuşesc să se desprindă de vacarmul cotidian, Bucureşltiul are foarte multe de oferit.  

București



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite