Şedinţă de Consiliu la Primăria Capitalei: Înfiinţarea companiilor care urmează să preia activitatea RADET, pe ordinea de zi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Inquam Photos
FOTO Inquam Photos

Luni, începând cu ora 11.00, are loc şedinţă de Consiliu la Primăria Municipiului Bucureşti. Pe ordinea de zi se află inclusiv un proiect de hotărâre privind înfiinţarea a două companii municipale care urmează să preia activitatea RADET.

Alte proiecte care se mai regăsesc pe ordinea de zi se referă la posibila înfiinţare a Companiei Termoenergetica şi a Companiei Energetica Servicii, adoptate în şedinţa anterioară cu 37 de voturi "pentru", şase "împotrivă" şi şase abţineri. 

De asemenea, se va discuta despre majorarea alocaţiilor de hrană pentru consumurile colective aflate în administrarea Administraţiei Spitalelor şi Serviciilor Medicale Bucureşti. Concret, se doreşte majorarea jor cu 50% faţă de nivelul actual, e vorba de majorări cuprinse între 5 şi 20 de lei, suma variind în funcţie de afecţiunea şi vârsta pacienţilor. 

În plus, se va discuta despre ştrandul şi Baia Giuleşti, care vor fi supuse unor lucrări de reparaţii capitale. 

Consilierii municipali vor dezbate şi un proiect care prevede cumpărarea unui imobil monument istoric situat în Bulevardul Regina Maria nr. 86-88, la un preţ maximal de achiziţie de 8.850.960 lei, fără TVA. 

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite