Partidul acuză cazuri de corupere a alegătorilor din partea Blocului ACUM

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ilan Sor partidulsor.md

Candidata Partidului Politic Şor pe circumscripţia uninominală nr. 50, Tatiana Platon, cere intervenţia Comisiei Electorale Centrale „pentru a curma cazurile de corupere a alegătorilor” în care ar fi implicaţi reprezentanţii Blocului ACUM.

Într-o declaraţie remisă presei de către formaţiune este menţionat faptul că, potrivit sesizării Tatianei Platon către CEC, mai mulţi cetăţeni reclamă faptul că la secţia de votare din Frankfurt, Germania, li se propun bani în schimbul votului pentru Maia Sandu, candidată în circumscripţia nr. 50, şi pentru Blocul ACUM.

„Cetăţenilor moldoveni care acceptă să beneficieze de remunerare financiară, li se cere, întâi de toate, să probeze prin fotografii pe telefonul mobil că au votat pentru Maia Sandu şi Blocul electoral ACUM Platforma DA şi PAS, după care li se transmit diverse sume de bani în euro”, subliniază candidata Partidului Şor.

Tatiana Platon cere intervenţia CEC şi a organelor de resort pe acest caz şi „curmarea acţiunilor de corupere a alegătorilor, cu pedepsirea celor care se fac vinovaţi”.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite