Subiecte Bacalaureat 2015 Geografie, Biologie, Chimie, Fizică Sibiu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Elevii sustin vineri ultima proba de BAC
Elevii sustin vineri ultima proba de BAC

Examenul de Bacalaureat 2015 Geografie, Biologie, Chimie, Fizică are loc vineri, elevii urmând să primească dimineaţa la ora 9:00 variantele de subiecte Bacalaureat 2015 Geografie, Biologie, Chimie, Fizică. Aflaţi totul despre rezolvări subiecte Geografie, Biologie, Chimie, Fizică, pe site-ul adevarul.ro. De asemenea, subiectele la Bacalaureat Geografie, Biologie, Chimie, Fizică vor fi publicate pe adevarul.ro, imediat după începerea examenului.

UPDATE Subiecte Biologie Anatomie Bacalaureat 2015

image

Subiecte Fizică Bacalaureat 2015

 

Subiecte bac la Fizica
Subiecte bac la Fizica
Subiecte fizica pag 3
Subiecte fizica pag 4

Subiecte Biologie Vegetală şi Animală Bacalaureat 2015

image
image
image

Subiecte Logică Bacalaureat 2015

image
image

Subiecte Geografie Bacalaureat 2015

image
image
image
image

Subiecte Sociologie Bacalaureat 2015

image

Subiecte Informatică Bacalaureat 2015

image

 

Subiecte Chimie Anorganică Bacalaureat 2015

image
image
image

   

Subiecte Chimie Organică Bacalaureat 2015

image
image
image

Subiecte Economie Bacalaureat 2015

image
image

Subiecte Psihologie Bacalaureat 2015

Bacalaureat 2015 Geografie, Biologie, Chimie, Fizică. 2.579 de elevi din judeţul Sibiu s-au înscris la probele de vineri, examenul de Bacalaureat 2015 Geografie, Biologie, Chimie, Fizică precum şi alte 6 discipline. La fizică sunt 103 elevi înscrişi, la biologie 1010, la chimie 134, la geografie 902, la logică 238, la psihologie 13, la economie 40, la filosofie unul, la sociologie 4 iar la informatică 134. Elevii vor primi listele cu subiecte Geografie, Biologie, Chimie, Fizică Bacalaureat 2015 precum şi restul disciplinelor la ora 9 dimineaţa. 

Proba E de Bacalaureat 2015 Geografie, Biologie, Chimie, Fizică are loc la Sibiu în 8 centre de examen, iar elevii au la dispoziţie trei ore pentru a rezolva subiectele la Bacalaureat 2015 Geografie, Biologie, Chimie, Fizică Bacalaureat 2015. 

adevarul.ro va prezenta rezolvarea subiectelor la Bacalaureat 2015 Geografie, Biologie, Chimie, Fizică în ziua de vineri, 3 iulie, la ora 12.00.

Bacalaureat 2015 Geografie, Biologie, Chimie, Fizică Sibiu. Metodologia desfăşurării examenului

Metodologia de desfăşurare a examenului prevede că elevii vor intra în săli în jurul orei 8.30. Accesul  în centrul de examen se face după verificarea actului de identitate. 

Obiectele interzise în sala de examen care se află asupra elevului – cum ar fi telefoane mobile, manuale, notiţe, poşete etc.) vor fi depuse la unul dintre profesorii din echipa de control într-o pungă, după completarea unei declaraţii care va cuprinde o listă a obiectelor respective. Candidaţii au voie să pe foaia de examen numai cu cerneală sau pastă de culoare albastră, iar pentru scheme şi desene pot folosi numai creion negru.

Bacalaureat 2015 Geografie, Biologie, Chimie, Fizică Sibiu. Atenţie! Interdicţii pentru elevi 

Metodologia prevede mai multe interdicţii: 

 (1) Se interzice candidaţilor la examenul de bacalaureat să introducă în sălile de examen ghiozdane, rucsacuri, sacoşe, poşete şi altele asemenea, candidaţii având obligaţia de a lăsa obiectele menţionate în sala de depozitare a obiectelor personale stabilită de comisia de bacalaureat în acest scop.  

(2) Candidaţii care refuză depozitarea obiectelor menţionate la alin. (1) în sala stabilită de comisia de bacalaureat în acest scop nu vor fi primiţi în examen.

(3) Se interzice candidaţilor la examenul de bacalaureat să aibă, în sălile de examen, asupra lor, în obiectele de îmbrăcăminte sau încălţăminte, în penare şi altele asemenea sau în băncile în care sunt aşezaţi în sălile de examen, orice fel de lucrări: manuale, cărţi, dicţionare, culegeri, formulare, memoratoare, notiţe, însemnări, rezumate, ciorne sau lucrări ale altor candidaţi etc., care ar putea fi utilizate pentru rezolvarea subiectelor. 

(4) Se interzice candidaţilor să aibă, în sălile de examen, asupra lor, în obiectele de îmbrăcăminte sau încălţăminte, în penare şi altele asemenea, sau în băncile în care sunt aşezaţi în sălile de examen, telefoane mobile, căşti audio, precum şi orice mijloc electronic de calcul sau de comunicare/care permite conectarea la internet/la reţele de socializare, care ar putea fi utilizate pentru rezolvarea subiectelor, pentru efectuarea calculelor, pentru comunicare între candidaţi sau cu exteriorul. 

(5) Se interzice candidaţilor la examenul de bacalaureat să comunice între ei sau cu exteriorul, să transmită sau să schimbe între ei foi din lucrare, ciorne, notiţe sau alte materiale care ar putea fi utilizate pentru rezolvarea subiectelor, pentru comunicare între candidaţi sau cu exteriorul. 

(6) Candidaţii care încalcă regulile menţionate la alin (3), (4) şi (5) vor fi eliminaţi din examen, indiferent dacă materialele/obiectele interzise au fost folosite sau nu, indiferent dacă au fost introduse de aceştia sau de alţi candidaţi, de cadre didactice din comisie sau de alte persoane şi indiferent dacă ei au primit sau au transmis materialele interzise.

(7)  Încălcarea regulilor menţionate la alin. (3), (4) şi (5) va fi considerată tentativă de fraudă, iar candidaţii respectivi nu mai pot participa la probele următoare şi sunt declaraţi „eliminaţi din examen”, fără posibilitatea recunoaşterii, în sesiunile următoare, a notelor la probele promovate anterior eliminării, inclusiv a probelor de evaluare a competenţelor lingvistice şi digitale. Aceşti candidaţi nu mai au dreptul de a participa la următoarele două sesiuni ale examenului de bacalaureat. 

(8) Înainte de începerea probelor, asistenţii prezintă candidaţilor prevederile metodologice legate de organizarea şi desfăşurarea corectă a examenului de bacalaureat şi prevederile alin. (1)-(7) şi le solicită să predea toate eventualele materiale şi obiecte care, potrivit reglementărilor în vigoare pentru examenul de bacalaureat, sunt interzise în sala de examen.

(9) După parcurgerea paşilor menţionaţi la alin. (8), candidaţii vor semna un proces-verbal în care se regăsesc prevederile alin. (1)-(7) şi menţiunea că ştiu că nerespectarea regulilor menţionate la alin. (3), (4) şi (5) are drept consecinţă măsurile menţionate la alin. (6) şi (7). 

Calendarul examenului de Bacalaureat 2015

Calendarul examenului de bacalaureat naţional – 2015 este următorul:

Sesiunea iunie-iulie 2015

25 – 29 mai 2015 Înscrierea candidaţilor la prima sesiune de examen

29 mai 2015 Încheierea cursurilor pentru clasa a XII-a/a XIII-a

8 - 10 iunie 2015 Evaluarea competenţelor lingvistice de comunicare orală în limba română – proba A

10 - 12 iunie 2015 Evaluarea competenţelor lingvistice de comunicare

orală în limba maternă – proba B

15 – 19 iunie 2015 Evaluarea competenţelor digitale – proba D

22 - 26 iunie 2015 Evaluarea competenţelor lingvistice într-o limbă de circulaţie

internaţională – proba C

29 iunie 2015 Limba şi literatura română – proba E)a) – probă scrisă

30 iunie 2015 Limba şi literatura maternă – proba E)b) – probă scrisă

1 iulie 2015 Proba obligatorie a profilului – proba E)c) – probă scrisă

3 iulie 2015 Proba la alegere a profilului şi specializării – proba E)d) –

probă scrisă

7 iulie 2015 Afişarea rezultatelor (până la ora 12:00)

7 iulie 2015 Depunerea contestaţiilor (orele 12:00 – 16:00)

7 iulie 2015 Rezolvarea contestaţiilor (16.00-20.00)

10 iulie 2015 Afişarea rezultatelor finale

Rezultatele la Bacalaureat 2015 vor fi publicate în data de 7 iulie 2015, iar rezultatele finale la Bacalaureat 2015 vor fi publicate pe 10 iulie 2015. 

Citeşte şi

BACALAUREAT 2014 A patra lecţie la Matematică, pentru profilul Tehnologic, la Adevărul Live

BACALAUREAT 2014 A treia lecţie la Matematică, pentru profilul Ştiinţele Naturii, la Adevărul Live

BACALAUREAT 2014 A doua lecţie la Matematică, la Adevărul Live

BACALAUREAT 2014 Prima lecţie video la Matematică: cum pot fi evitate cele mai comune greşeli în rezolvarea exerciţiilor

BACALAUREAT 2014 Prima lecţie de consiliere: „Un copil încurajat să-şi găsească chemarea e un adult de succes”

BACALAUREAT 2014 A doua lecţie de consiliere: „Ar trebui să existe şcoli pentru părinţi”

BACALAUREAT 2014 VIDEO A treia lecţie de consiliere: La şcoală, profesorii iau locul părinţilor elevilor

BACALAUREAT 2014 A patra lecţie de consiliere despre frica de eşec şi orientarea în carieră, la Adevărul Live

BACALAUREAT 2014 Despre adevăratul rol al şcolii, la Adevărul Live

VIDEO BACALAUREAT 2014 Prima lecţie de Română cu profesoara Iulia Pop de la Colegiul „Sf. Sava“, la Adevărul Live

VIDEO BACALAUREAT 2014 A doua lecţie la Română, despre eseul literar, la Adevărul Live

VIDEO BACALAUREAT 2014 A treia lecţie la Română, pentru elevii de la Real, la Adevărul Live

VIDEO BACALAUREAT 2014 A patra lecţie la Română, pentru elevii de la Real, la Adevărul Live

Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite