Primar reţinut în parcarea unui mall din Oradea. Edilul a fost prins în timp ce lua şpagă 7.000 de lei

Primar reţinut în parcarea unui mall din Oradea. Edilul a fost prins în timp ce lua şpagă 7.000 de lei

Primarul Radu Olea a fost retinut-sursa foto-ebihoreanul.ro

Radu Olea, primarul comunei bihorene Budureasa a fost prins în timp ce lua mită într-o parcare din Oradea. Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor  l-au prins în flagrant când lua nu mai puţin de 7.000 de lei de la reprezentantul unei firme de consultanţă, denunţătorul în cauză.

Ştiri pe aceeaşi temă

Primarul Radu Olea, membru al PNL, a fost reţinut pentru 24 de ore, sub acuzaţia de luare de mită, măsura fiind dispusă de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor, după ce edilul a fost prins în flagrant cu şpaga de 7.000 lei.

Se pare că suma găsită asupra primarului era doar o parte dintr-un total de 13.000 lei, pe care Olea i-a pretins de la administratorul unei firme de consultanţă, pentru întocmirea unor proiecte în vederea accesării de fonduri europene. 

Flagrantul a fost realizat, luni, 11 ianuarie 2016, în jurul orei 13, în parcarea Lotus Center, de poliţişti ai Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice Bihor, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor. În cursul zilei de marţi, edilul va fi dus la Tribunalul Bihor, cu propunere de arestare preventivă.

 

citeste totul despre: